Αποκλειστικό: Η Έρευνα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο ...πληρώνει καλά!

Τελικά το Ανοικτό Πανεπιστήμιο δίνει τρελά λεφτά για την ...έρευνα. Ρίχνοντας μια ματιά στην Διαύγεια διαπιστώσαμε ότι  αρκετά μεγάλα ποσά  δίνονται σε κάποιους και κάποιες (φανταζόμαστε ότι είναι γνωστοί επιστήμονες) με το αιτιολογικό "Υπηρεσίες Έρευνας". Σε πολλούς μάλιστα επαναλαμβάνονται τα ποσά ενώ είναι αξιοπερίεργο ότι  κάποια από αυτά τα ονόματα θυμίζουν (ως προς το επώνυμο) και πολλούς καθηγητές του Πανεπιστημίου Πάτρας και όχι μόνο. Φανταζόμαστε ότι θα είναι συνωνυμία....ε;
Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει μια καλή και πειστική εξήγηση για τα χρήματα αυτά που έχουν δοθεί και μάλιστα μέσα σε ένα διάστημα λιγότερο  των τριών μηνών, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες εκπαιδευτικοί παίρνουν μισθούς πείνας ενώ εξαναγκάζονται και πολλοί φοιτητές του Ανοικτού να πληρώνουν το κούκο αηδόνι. Στη παραπάνω φωτογραφία φαίνονται κάποια  από τα ονόματα και τα ποσά που έλαβαν για την έρευνα!
Δείτε τα όλα τα ποσά
et.diavgeia.gov.gr/f/eap/spending
 
 

Σχόλια

  1. Και που να δεις τι παίρνουν οι ΜΚΟ...

    Όταν λέμε Δημόσιο, δεν εννοούμε τους Δημόσιους Υπαλλήλους, έχει, φαίνεται πολύ τυράκι που χάνεται από τα παράθυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας πληροφορώ ότι οι αποδοχές των διδασκόντων του ΕΑΠ (ΣΕΠ) έχουν μειωθεί φέτος και από 750 ευρώ καθαρά έπεσαν περίπου στα 550, αν δεν κάνω λάθος. Τον μήνα αυτά, για 10 μήνες τον χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.