Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Προτεραιότητα σε γεωργία και κτηνοτροφία δίνει η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εφ’ όλης της ύλης σύσκεψη την Τετάρτη υπό τον Κώστα Αγοραστό

Προτεραιότητα σε γεωργία και κτηνοτροφία
δίνει η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ευρεία σύσκεψη για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας συγκαλεί στις 12.15 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2011 ο αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, των Ομοσπονδιών Κτηνοτροφικών Συλλόγων και των Συλλόγων Αγελαδοτρόφων-Χοιροτρόφων της Θεσσαλίας.
Στη σύσκεψη αναμένεται να γίνει εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας, ενώ ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός αναμένεται να επαναβεβαιώσει ότι «η ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας αποτελεί την κεντρική προτεραιότητα της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.