Aυτόφωρο για τους επτά συλληφθέντες αγρότες

Στην εισαγγελία Σερρών οδηγούνται οι επτά αγρότες που συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο πλαίσιο του αυτόφωρου, όταν έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας και μέσα από αγροτικούς παράδρομους και χωράφια έφθασαν με τα τρακτέρ τους στον Προμαχώνα.
Στην εισαγγελία Σερρών οδηγούνται οι επτά αγρότες που συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο πλαίσιο του αυτόφωρου, όταν έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας και μέσα από αγροτικούς παράδρομους και χωράφια έφθασαν με τα τρακτέρ τους στον Προμαχώνα. Εξω από το δικαστικό μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης περίπου πενήντα αγρότες.
Την ίδια ώρα παρατεταγμένα παραμένουν τα τρακτέρ στην εθνικό οδό Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Θεσσαλοί αγρότες, που έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Γυρτώνης, στις 12 το μεσημέρι προτίθενται να ανοίξουν τα διόδια Μακρυχωρίου, όπου και θα μεταβούν με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους.
Σήμερα οι συγκεντρώσεις των αγροτών έχουν ως εξής: Θεσσαλονικείς στα Μάλγαρα, από την περιοχή της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας, της Πέλλας στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, της Φλώρινας και του Αμυνταίου στον κόμβο Φιλώτα και της Θεσσαλίας στον κόμβο της Γυρτώνης.
Οι αγρότες από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία θα έχουν σήμερα νέες συσκέψεις κατά τις οποίες και θα αποφασίσουν το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1931731

Σχόλια