Που είναι οι δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, κ. Λοβέρδο;;

Πλαίσιο Κυβερνητικού Προγράμματος ΠΑΣΟΚ, Οκτ.2009
Aυτό είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την υγεία, δείτε τι αναφέρει για δωρεάν υπηρεσίες..
"Για το ΠΑΣΟΚ η αναγέννηση και η ολοκλήρωση του ΕΣΥ, είναι δέσμευση προς τους πολίτες. Για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας με δημόσιο χαρακτήρα, ενιαία δομή, δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.."
Διαβάστε τώρα  τι δήλωσε η κ.Ξενογιαννακοπούλου στη συζήτηση για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης στη Βουλή (18/10/2009) 
"Αυτή λοιπόν είναι η δέσμευσή μας για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας με δημόσιο χαρακτήρα, ενιαία δομή, δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσβασιμότητα σε όλους, αναβαθμισμένη πρόληψη διαφάνεια και λογοδοσία παντού. "

Μπορείτε να μας πείτε κ. Λοβέρδο που είναι αυτές οι περίφημες δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, για τις οποίες έχετε δεσμευτεί;;

Σχόλια

  1. Που είναι; στο κεφάλι του μέσα αλλά για άλλη χώρα. Εδώ αποδείχτηκε πως μας μισούν και οι 300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.