Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Η επιμήκυνση του δανείου του ΔΝΤ μέχρι 10 χρόνια ..

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου η διευθύντρια εξωτερικών σχέσεων του ΔΝΤ, η Κάρολαϊν Ατκινσον, ξεκαθάρισε και έκανε σαφές πως το ΔΝΤ δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό παροχής δανείων και αποπληρωμής των, που να ξεπερνάει τα 10 έτη.
Σε ό,τι αφορά τα επιτόκια, η κ. Ατκινσον ανέφερε ότι :
Tα επιτόκια δανεισμού, είναι τα ίδια για όλες τις χώρες ανάλογα με το ύψος του δανεισμού. Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχουν και μεταβλητά επιτόκια, που εξαρτώνται από τα FDR και τα SDR σε κάθε χρονική στιγμή, επισημαίνοντας ότι αυτή την περίοδο και στην περίπτωση της Ιρλανδίας κυμαίνονται στο 3,1-3,2 %.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.