Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Thank u Wordpress, thank you for the SAFE flight! Νο 40 στην παγκόσμια κατάταξη

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Wordpress, ιδιαίτερα μετά την συγχαρητήρια επιστολή προς το Ολυμπία, που μας εξέπληξε.
http://fotohosting.info/images/olympia2.jpg
Αυτό, γιατί δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ακριβώς ότι είμαστε στο νούμερο 40 στην παγκόσμια κατάταξη της!

Μας συνεχάρηκαν μάλιστα διότι "μία μικρή γλώσσα" φτάνει τόσο ψηλά. Μικρή γλώσσα σε σύγκριση με την Αγγλική, την Ισπανική κλπ, που ομιλούνται από εκατοντάδες εκατομμύρια στον κόσμο και λογικά κυριαρχούν στις πρώτες εκατό θέσεις...
Θέση Σαράντα λοιπόν στην κατάταξη της wordpress, με το αυστηρότερο σύστημα αξιολόγησης όπου δεν χωρούν ούτε ρομποτάκια ούτε άλλες λαμογιές. 20 μήνες καρφωμένοι στην κορυφή του Ελληνικού διαδικτύου, σε μία πλατφόρμα που διαθέτει αξιόλογα ιστολόγια γνώμης και ποιότητας.
Να σημειωθεί ότι στην παγκόσμια πλατφόρμα της wordpress θα βρείτε το CNN, το CBS, την NFL και άλλες ηγέτιδες και όχι ερασιτεχνικές προσπάθειες στον πλανήτη...

Είναι αυτοσκοπός; Όχι βέβαια. Όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια, οι εβδομήντα επισκέπτες την ημέρα ήταν πραγματική χαρά.

Απόδειξη; Δεν έχουμε ούτε μετρητή της κυρίας Alexa στο site, Ούτε φανερό ούτε κρυφό. Οι δε επισκέπτες μας; Καθαρές από Ελλάδα. Ανώτατης εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό, κυρίως από το σπίτι.

Οι 40,οοο μοναδικοί που έχουμε φτάσει καθημερινά, είναι ευθύνη. Και όταν λέμε "έχουμε φτάσει", εννοούμε, όλοι μαζί. Από τον Σπάρτακο στο Υπόθετο, από τα φαρμακερά άρθρα του Αναρμόδιου μέχρι τον Περίοπα. Από την γλύκα της Νάνσης στο νεραϊδογρατζούνισμα της Αστιλλαΐδος και την "Αθηνά" Κόριννα. BondHolder, Λεωνίδας, Αμετανόητος, Greekx ( o trollοκτόνος!), Αρκάς, Άρης ο πόντιος, ο Έχω μάτια και βλέπω (10 Καρχιμάκηδες μαζί), ο Πέτρος που έχει βαλθεί να αλλάξει το πολίτευμα, ο Νετάκιας που σαρώνει το ΝΕΤ, η Φιλοτιμία, ο Φιλόλογος (Φ όπως Φωτιά), ο Onlinepress που κάνει την Πάτρα άνω κάτω, ο Κώστας Μπ, ο NewDimensionCosmos, O "δικός μας" Βισάλτης που δεν ξεχνά στιγμή τα αληθινά, ο Στάθης ο Σαραφόπουλος, το Πατριωτικό Μέτωπο, ο Νικόλας με το ασύλληπτο χιούμορ, η ομάδα Παυσανίας που σαρώνει την άγνωστη Ελλάδα.

Ο Κρίτωνας με τις τεχνοκρατικές λύσεις, Ο Δεξής Εξτρέμ που θέλει να μας βάλει φυλακή, ο Δεν εΣΤΡΩΣε ΚΑΝ, ο DeFacto, ακούραστοι συναγωνιστές. Ο Ενημέρωση και ο Vasper. Η Ελένη, η Φαίη, η Φωτεινή, η Σταυρούλα, η Νικολέττα, η Kyknos ζωσμένες Μαινάδες. Ο Μαχητής, το Κλύσμα, ο Κριτικός Λόγος, ο Βρασίδας, ο Pikos (το αγαπημένο μας Τρολλ), Ο ακούραστος Παπούς, η Χριστιάνα, η Μάρα, ο Δύσπιστος, ο Γ.Κ., η G, ο "δικός μας" Μανώλης, ο VPX, ο Σπύρος, ο Vvas, ο Omadeon, ο Ηνίοχος, το velos, ο Φιλούμενος με τον Κώστα Ελλάς σαν τους πόλους του μαγνήτη, ο Αμετανόητος, ο Κώστας ο κεφαλονίτης με τα απίστευτα στοιχεία που μας δίνει, ο γίγαντας Gadaros, ο ANWO, Η Σοφία, ο Ένας, Ο Τρελλάκιας και ο Τρελλάρας, ο ΑΚ, ο JZ ....

Όλοι αυτοί που αξίζουν σεβασμό, που το ξέρουν πως αξίζουν αλλά ξέχασα να πω... Αφιερωμένο σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.