Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Richard D. Wolff καθηγητής οικονομικών: Θα έπρεπε να είχα διδάξει καλύτερα τον κ. Παπανδρέου..

Δείτε τι λέει ο Richard D. Wolff, καθηγητής οικονομικών του Γ. Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Αμχερστ.
Ο κ. Wolff, αναφέρει: "Η λιτότητα, η αύξηση φόρων στο μέσο Έλληνα πολίτη, οι περικοπές στις κρατικές δαπάνες και την απασχόληση, οι οποίες είναι σφοδρές στην Ελλάδα, εφαρμόζονται από το σοσιαλιστικό κόμμα της Ελλάδας.."
Ο άνθρωπος που δίδαξε οικονομικά τον πρωθυπουργό μας λέει, υποβοηθούμενος και απ το κοινό, "Θα έπρεπε να είχα καλύτερη δουλειά...."
Σε αυτές τις περιπτώσεις και σε αμφίδρομες επικοινωνίες,  φταίει ή καθηγητής που δεν έκανε καλά την δουλειά του, ή ο φοιτητής που δεν εμπέδωσε, διάβασε  τα όσα διδάχθηκε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOΟλόκληρο το video του Jungle Report, με τις αιτίες, προτάσεις και λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης   ΕΔΩ  . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.