Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

O Aγοραστός στα Τρίκαλα την Κυριακή

Σε ημερίδα για την κτηνοτροφία ομιλητής
ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας ΑγοραστόςΟ αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός θα μιλήσει αύριο, Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, στην ημερίδα του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας στα Τρίκαλα με θέμα: «Η ανάπτυξη της κτηνοτροφίας τα προβλήματα και οι προοπτικές της».

Η Ημερίδα θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Gallery Art Hotel (Περιφερειακή οδός Τρικάλων Καρδίτσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.