Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Τι έχει αυτή η Αθήνα και το MEGA, μέλι..;;

Διαβάσαμε σήμερα άρθρο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Άνθιμου, στο aixmi.gr (ΜEGA).
Λέμε τώρα εμείς αφου έχετε ως μητρόπολη τον δικό σας ιστότοπο (http://www.imth.gr/), γιατί δεν αναρτούσατε εκεί το άρθρο;
Θα μου πείτε ίσως δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και δεν δίνεται η δυνατότητα στο ποίμνιο, να γίνει κοινωνός των απόψεων σας.
Εδώ όμως μπαίνει το ερώτημα γιατί στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, γιατί στο MEGA, δεν υπάρχουν άλλα εξίσου σοβαρά, για να μη πω σοβαρότερα, ιστολόγια.

Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και δη στην Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλονίκη άλλοι ιστότοποι και blog με μεγάλη επισκεψιμότητα και εγκυρότητα;
Γιατί θα πρέπει να αναγάγουμε την Αθήνα και τα "Μεγάλα" κανάλια σε επικυρίαρχο παράγοντα και ρυθμιστή ;
Eύλογα λοιπόν θα μπορούσε να διερωτηθεί κανείς..
Τι έχει αυτή η Αθήνα και το MEGA, μέλι..;; 
Διαβάστε και αυτό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.