Για να μην ξεχνάμε:Δείτε πως η Goldman Sachs, στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία...

Το Θέμα το είχαμε αναδείξει από την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010 ΕΔΩ

Δείτε στο  Video του CNN  που ακολουθεί πως η Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία...
Όλα αυτά έγιναν, σύμφωνα με τον αναλυτή, μετά την βοήθεια που παρείχε στην τότε κυβέρνηση με τα τοξικά ομόλογα (Swaps).
Παραβιάζοντας το πνεύμα του νόμου αλλά όχι το γράμμα !!!
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό Video, που αναφέρεται σε μια υπόθεση που απασχολεί και συγκλονίζει την Αμερική αλλά όχι τη χώρα μας !!
Δείτε με ποιους συνεργάζονταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ..
Αντί να τους κάνουμε μηνύσεις και να τους τρέχουμε στα δικαστήρια, εμείς συνεργαζόμαστε μαζί τους..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Σχόλια

  1. Πρέπει κανείς να είναι από μέσα για να ξέρει τι και πώς, και προφανώς δεν είμαι. Αλλά να μια πιθανή αλληλουχία:

    Ο πελάτης (εμείς), θέλει και έχει ανάγκη να κάνει πράγματα. Ο τράπεζίτης του δίνει μενού εναλλακτικών λύσεων. Συνήθως με υπέρ και κατά. Ο πελάτης διαλέγει, όχι αναγκαστικά αυτό που του προτείνουν, αλλά διαλέγει. Αν ο πελάτης διάλεξε κάτι που σπρώχνει τα όρια, ο πελάτης το διάλεξε. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο τραπεζίτης είπε τα υπέρ και τα κατά κάθε λύσης.

    Αν ο τραπεζίτης ξέροντας τι ρίσκα πήρε ο πελάτης, πάει και σορτάρει την αντίθετη πλευρά, ο τραπεζίτης, εάν δεν το έχει πει στον πελάτη, όχι μόνο παραβιάζει την δεοντολογία, αλλά κάνει και insider trading. Ποινικά κολάσιμο, με αποζημιώσεις, στο Αμέρικα.

    Aν ο πελάτης ( η Ελληνική Δημοκρατία)έχει τέτοια υπόνοια ή κατηγορία, το τηλέφωνο του SEC είναι 001 202 551 6000. Θα συνιστούσα μέσω δικηγόρου. Εχει πολλούς στην Ουάσινγκτον που ασχολουνται.
    http://lawyers.findlaw.com/lawyer/firm/Securities-Law/Washington/District-of-Columbia

    Βέβαια, αν περιμένεις να παρει κανείς από την Ελληνική Δημοκρατία... θα πρέπει πρώτα να τελειώσουν με την έρευνα για τα Μιραζ, και την Ζήμενς και την ΧαΝτεΒε... Ε περί το 2025, ίσως.

    Αν ωστόσο σου στείλουν η-μέηλ ότι θέλουν δικηγόρο, παράπεμψέ τους σε μένα, θα τους συστήσω 2-3 (κι ας διαλέξουν) χαχαχάαα.

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ όταν έρχεται οποιοσδήποτε που να μοιάζει με Goldman Sachs... Mην κοιτάς που τώρα οι ένοχοι είναι παρκαρισμένοι και λουφάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.