Παίρνει πάνω του το παιχνίδι της διαδοχής ο Βενιζέλος


Από ότι όλα δείχνουν ο Β.Βενιζέλος αρχίζει να επαναδραστηριοποιείται και να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην κούρσα της διαδοχής στο κυβερνών κόμμα.
Ο υπουργός άμυνας παρευρέθηκε σε δείπνο που παρέθεσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο κύριος Βενιζέλος είχε την ευκαιρία...
να απαντήσει σε ερωτήσεις που του ετέθησαν από μέλη του Επιμελητηρίου σχετικά με την γενική κατάσταση της χώρας, την οικονομική πολιτική και θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου Άμυνας. Το περίεργο είναι ότι δεν είχε κληθεί κανένας εκπρόσωπος τον ΜΜΕ. Καλεσμένοι στο γεύμα από τους διοργανωτές περί τους 50 επιχειρηματίες των οποίων οι περιουσίες φτάνουν το μισό ΑΕΠ της χώρας. Εξάλλου για να μπορέσει κάποιος πολιτικός να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας θα πρέπει να έχει καλές σχέσεις με τον Αμερικάνικο παράγοντα στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει τα εξής: «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, παρακάθισε σήμερα σε γεύμα που παρέθεσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις που του ετέθησαν από μέλη του Επιμελητηρίου σχετικά με την γενική κατάσταση της χώρας, την οικονομική πολιτική και θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου Άμυνας».
 Από ότι όλα δείχνουν έχουν αρχίσει να δρομολογούνται εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα.



http://citypress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_7545.html

Σχόλια