Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Aλαλούμ με την συντήρηση των ελικοπτέρων της πυροσβεστικής.


Αλαλούμ  και ερωτηματικά για τη συντήρηση των εναέριων μέσων της πυροσβεστικής, που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ.  
Το θέμα ξεκίνησε εσπευσμένα από μια απόφαση του Υπουργείου, που ήρθε να ακυρώσει τις ανά τετράμηνο συμβάσεις για την συντήρηση των ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής.
Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή , επί αναπληρωτή υπουργού Χρήστου Μαρκογιαννάκη προκηρύχθηκαν μόνο οι διαγωνισμοί, ενώ οι περισσότερες απευθείας διαπραγματεύσεις έγιναν επί ΠΑΣΟΚ και με την υπογραφή του τότε υφυπουργού Σπύρου Βούγια (12-5-2010) και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.
Επί του θέματος είχε γίνει και σχετική επερώτηση  στη ΒουλήΔείτε τα σχετικά έγγραφα για την έγκριση επέκτασης της σύμβασης...


Σύμφωνα με τις   ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ το παράδοξο είναι, πως το υπουργείο έρχεται να ακυρώσει και την ανανέωση της παραπάνω σύμβασης, την οποία μόλις στις 15 Οκτωβρίου υπέγραψε ο ίδιος ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής και η οποία προέβλεπε αμοιβή ύψους 922.500.000 ευρώ για τους επόμενους τέσσερις μήνες συντήρησης των πέντε ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.