Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Πρόσεχε το χαντάκι!


 
Το να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σε έναν πολύ στενό χώρο θεωρείται ικανότητα, το να καταφέρεις να το «παρκάρεις» μέσα σε ένα βαθύ χαντάκι, μάλλον όχι!
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που έφτασαν στον δρόμο Lemon στο Truro του Λονδίνου, όταν είδαν ένα μικρό μπλε Volkswagen Polo σφηνωμένο μέσα σε ένα χαντάκι δίπλα από το πεζοδρόμιο.
 
 
 
 

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 25χρονη δασκάλα, η οποία κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, με την βοήθεια ενός περαστικού, χωρίς να πάθει το παραμικρό… εκτός από σοκ!

Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία αργότερα, έχασε τη στροφή της επειδή ήταν συγχυσμένη με τον οδηγό του αυτοκινήτου που ερχόταν από πίσω της. «Ήταν κάποιος πολύ κολλητά πίσω μου και είχα επικεντρωθεί εκεί. Τον κοιτούσα συνέχεια από τον καθρέπτη και έλεγα ‘κάνε πίσω’».

«Όλα μετά είναι λίγο θολά, επειδή έγινε τόσο γρήγορα. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε απλά καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν ‘ωχ όχι!’, ή κάτι όχι τόσο ευγενικό» είπε η 25χρονη οδηγός, η οποία κατευθυνόταν προς τον αγαπημένο της. «Το αγόρι μου δεν μπορούσε να πιστέψει πως τα κατάφερα!» συμπλήρωσε.
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=102820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.