Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Όμορφα "Προβλήματα" ...


Εμείς οι πεζοί ασχολούμαστε με την οικονομία , το μνημόνιο , τα ποσοστά των κομμάτων , τα συντάξιμα χρόνια , την ανεργία  και την ακρίβεια της καθημερινότητας.
Οι Βέλγοι όμως έχουν άλλα προβλήματα ...
Ποσώς ενδιαφέρονται αν εδώ και επτά μήνες δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση .


Η διαμάχη Βαλόνων και Φλαμανδών βρήκε ένα νέο (όμορφο !!!) λόγο για να συνεχισθεί ...


Διαμάχη λοιπόν για την επιλογή της 18χρονης Justine De Jonckheere, η οποία στις 9 Ιανουαρίου εστέφθη Μις Βέλγιο 2011...


Οι γαλλόφωνοι Βαλόνοι θεωρούν τον διαγωνισμό ομορφιάς στημένο και την επικράτηση της Justine De Jonckheere, ως «δάκτυλο» των Ολλανδόφωνων Φλαμανδών.


Σύμφωνα με τους Βαλόνους, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ήταν στημένο , καθώς τα 3/4 της κριτικής επιτροπής ήταν Φλαμανδοί.


Τί να πεί κανείς !!!


Προσωπικά δεν έχω άποψη για τις συνυποψήφιες της από την Βαλονία , αλλά δεν θα χαρακτήριζα "Ατυχή" την επιλογή της συγκεκριμένης ...


http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_8020.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.