Αυτοί είναι ηγέτες, αυτοί είναι πατριώτες ..

Ο Kenny ορκίζεται να επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία

Διαβάστε το άρθρο της  Belfast Telegraph , για να διαπιστώσετε πως σκέφτονται και πως ενεργούν οι ηγέτες και οι πολιτικοί, που πάνω από όλα βάζουν την λαϊκή επιταγή και το συμφέρον της χώρας τους.

Ο άνθρωπος που φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, έχει βάλει το στίγμα του στις Βρυξέλλες για την επαναδιαπραγμάτευση πολλών δισεκατομμυρίων του πακέτου διάσωσης της χώρας του.
Ο ηγέτης του κόμματος “Fine Gael” κ.
Enda Kenny , μετά από μια ώρα συνομιλιών με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso, δήλωσε:
«Συζητήσαμε την κατάσταση στην Ιρλανδία και έκανα σαφές ότι αν εκλεγούμε, θα επιδιώξω να επαναδιαπραγματευτώ το πακέτο διάσωσης της Ιρλανδίας "
Ο κ. Kenny, ο οποίος πήγε στις συνομιλίες με τον υπεύθυνο οικονομικών του κόμματός του Michael Noonan, δεν έδωσε λεπτομέρειες των πιθανών αλλαγών του πακέτου διάσωσης, και της μείωσης του τρέχοντος επίπεδου των επιτοκίων δανεισμού.
"Καταλαβαίνω ότι μόνο με εντολή από τον λαό, θα είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε αυτό το θέμα. Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχουν (οικονομικές) δυσκολίες για τις άλλες χώρες της ΕΕ και κατανοούμε πλήρως την απαίτηση για την ευρωπαϊκή συνεργασία
και υποστήριξη ».
Ο κ. Kenny συνέχισε: «Ήρθαμε εδώ για να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα για το πού βρισκόμαστε και περιέγραψα το πρόγραμμα που το κόμμα μου θέλει να θέσει στο λαό της Ιρλανδίας."

Σχόλια

  1. Είναι νομος. Αν δεν έχεις εγλήματα στην πλάτη σου να μπορούν να σε εκβιάζουν δεν ανεβαίνεις τα σκαλιά της εξουσίας.

    Στις υποσχέσεις ολοι καλοί είναι, βγάζουνε κυβέρνηση, περνάνε τους νομους που τους πασάρουν ο ΟΗΕ, η ΕΕ, και το ΔΝΤ, παίρνουνε τα πακέτα για τον κόπο τους κι΄εμείς ψάχνουμε να βρούμε που πηγε η μπέσα η ανθρωπιά και το φιλότιμο.

    Μεσα στον συρφετό των αδίστακτων ξεπουλημένων πολιτικών και των ανωτερων κρατικοδίαιτων δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μπη τίμιος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δικός μας ο Αντώνης τι κάνει ?
    Αλλαγές στο λογότυπο της ΝΔ.
    Έτσι για να βλέπουμε τις διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.