Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

«Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης συνεχίζεται» ...


Αυτό τόνισε ο ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Ν. Μηταράκης, σχετικά με τη σύγχυση που επικρατεί για το συμψηφισμό του Φ.Π.Α ...
«Η απόσυρση της πρότασης για συμψηφισμό του ΦΠΑ ενισχύει την ασφυξία στην αγορά, το Δημόσιο πρέπει άμεσα να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς την αγορά, διότι οδηγεί τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε "λουκέτα"».
«Επίσης, η σημαντικότατη υστέρηση εισόδων του Προϋπολογισμού έναντι του αρχικού στόχου αύξησης 13,7%, αποκαλύπτει την αδυναμία της κυβερνητικής πολιτικής να μας βγάλει από τη σημερινή κρίση. Ακόμα και η αναθεώρηση του στόχου έπεσε έξω, παρά το έκτακτο και άδικο μέτρο της περαίωσης»...Ο κ. Μυταράκης αναφερόταν στο "Μπάχαλο" που έχει γίνει με το "θα συμψηφίζεται ο Φ.Π.Α με τα χρέη του δημοσίου" (που δήλωσε ο κ Παναγιώτης Ρήγας) και την έντονη η ενόχληση του κ. Παπακωνσταντίνου.


Το Υπ.Οικ. έσπευσε να διαψεύσει με την παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπ. Οικονομικών ,κ. Ηλία Πλασκοβίτη στο MEGA όπου δήλωσε ότι : Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνσης δεν βλέπει θετικά τον συμψηφισμό χρεών του Δημοσίου για προμήθειες, με το ΦΠΑ που οφείλουν οι επιχειρήσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι το Υπουργείο εξετάζει τον συμψηφισμό μόνο του ΦΠΑ, μεταξύ επιχειρήσεων και δημοσίου...Εδώ ταιριάζει αυτό το ανέκδοτο που καταλήγει :  "Να οργανωθούμε βρε παιδιά"...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_9749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.