Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Πραγματοποίηση Συγκέντρωσης στη Λάρισα

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 27-Δεκ-2010 και με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό γύρω από το σώμα των αποφοίτων της ΣΜΑ, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολλά αιτήματα στο ξενοδοχείο Classical Larissa Imperial συγκέντρωση των μελών του συλλόγου.
Το γεγονός, στο οποίο παραβρέθηκαν περίπου 100 άτομα, χαρακτηρίζεται πάρα πολύ επιτυχημένο, καθόσον συγκέντρωσε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών, οι οποίοι είτε διαμένουν είτε εργάζονται στη Θεσσαλία και τη Βόρειο Έλλαδα και οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα, λόγω απόστασης, να παρεβρεθούν στις Γενικές Συνελεύσεις του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου 2010, που είχαν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν αφενός μεν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις τα μέλη, που δεν είχαν παρεβρεθεί στις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις και αφετέρου να ακουστούν οι απόψεις και οι προτάσεις τους, όσον αφορά το θέμα του Νόμου περί Ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων, τα πάγια αιτήματα του σώματος, πρόσθετες δράσεις που πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει ο σύλλογος κλπ.
Από τη συγκέντρωση αυτή επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η εμπιστοσύνη των μελών προς το σύλλογο, καθώς και η πεποίθηση πως ο σύλλογος είναι το πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό μέσο για την επαγγελματική και επιστημονική αναγνώριση και κατοχύρωση, καθώς και για την πρόασπιση και προαγωγή των ηθικών και επαγγελματικών συμφερόντων των αξκων της ΣΜΑ.
Με εκτίμηση
Πρόεδρος ΕΣΜΑ

http://www.esma.gr/?p=1125

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.