Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Στο Ερζερούμ, θα παέι ένας διπλωμάτης απ το Αφγανιστάν και ένας απ το Αυνανιστάν..

3 σχόλια:

 1. Εσυ Αρίστο από που είσαι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.

  Τα πιο πάνω δεν ισχύουν για σένα Αρίστο ?

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρίστο αν νοιώθεις οτι είσαι κατοικος του Αυνανιστάν ή του Μαλακιστάν που αρχικά έγραψες είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά μπορώ να σου συστήσω ενα "καλο" μαγαζί για να εκτονωθείς ... και να σταματήσεις να γράφεις αυτές τις μ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.