Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Ασφαλιστική εταιρία «παίζει το χαρτί» της σέξι διαφήμισης!

Στις διαφημίσεις των ασφαλιστικών κυριαρχούν συνήθως αριθμοί και σλόγκαν ότι καλύπτουν και αποζημιώνουν τα πάντα σε ασφάλιση . Στη Ρουμανία, η εταιρία Asirom αποφάσισε να παίξει σε ένα άλλο ταμπλό και χρησιμοποιεί σέξι και νεαρά κορίτσια με εσώρουχα για την προώθηση των υπηρεσιών της.
Στη διαφήμιση εμφανίζονται δύο όμορφα κορίτσια που προσομοιώνουν την οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μια μεγάλη μπάλα. Στο σενάριο του φιλμ τα δύο όμορφα και προκλητικά ντυμένα κορίτσια είναι θύματα αυτοκινητικού ατυχήματος και έτοιμα να συμπληρώσουν ένα έντυπο δήλωσης ατυχήματος,, αλλά καμία δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για το ατύχημα. Στην συνέχεια καλείται η αστυνομία να διευθετήσει την κατάσταση, αλλά και οι γυναίκες της αστυνομίας εξαφανίζονται υπερβολικά μισόγυμνες και σέξι…
Αν μη τη άλλο, η διαφήμιση θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό των ανδρών και βέβαια μαζί της και το όνομα της εταιρίας.
(asfalisinet.gr)


http://online-pressblog.blogspot.com/2011/01/blog-post_8119.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.