Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Επίδοση αίτησης για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, με δικαστικό επιμελητή στους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη

Δείτε αντίγραφο της αίτησης σχετικά με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή  στους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, όπου φαίνονται τα αιτήματα και οι φορείς που υπέγραψαν την αίτηση.1 σχόλιο:

  1. Να διαχωριστεί αμέσως το Μετοχικο Ταμείο Στρατού κύριοι, που το ζητάτε εδώ και χρόνια υπογείως και ανωγείως, αφού πρώτα πάνε φυλακή οι διοικούντες συνάδελφοί σας το ταμείο, επιστραφεί η πωληθείσα ακίνητη περιουσία, επιστραφούν στο μετοχικό ταμείο στρατού οι διαφυγόντες κοινωνικοί πόροι που πηγαίνουν στο ΕΚΟΕΜΣ και υπόψη ότι ο Αρχηγός Ελ.ΑΣ. παίρνει από το ΕΤΕΧ περίπου 240 ευρώ μηνιαίως και όχι 350 που παίρνει ο Αρχηγός ΓΕΣ από το αντίστοιχο ΕΚΟΕΜΣ. Τα υπόλοιπα είναι στοιχεία για την στατιστική υπηρεσία γιατί δεν μας γράφετε και αποκρύπτετε ποιό είναι το χρηματικό ποσό που καταβάλετε ως μέρισμα στους μερ/χους του Στρατού Ξηράς το τρίμηνο και το αντίστοιχο της ΕΛ.ΑΣ. για να κάνουμε τις συγκρίσεις γιατί μπορεί να είναι περισσότεροι αλλά λαμβάνουν μερίσματα μικρότερα σε σχέση με αυτούς του στρατού ξηράς. Μισές αλήθειες γράφετε και καταγγέλετε γιατί αν διαχωρίστεί το ταμείο στα δύο και μοιραστούν όλα τα υπάρχοντα του ταμείου και αυτά που ξεπούλησαν οι διοκήσεις σας τότε θα πηγαίνετε πάλι κλαίγοντας για άλλο νόμο σαν αυτόν που περάσατε το 1991 παρουσιάζοντας στοιχεία σαν αυτά που παρουσιάζετε τώρα και επειδή σας κατάλαβαν δεν το εφαρμόζουν, γιατί μη νομίσετε ότι σας θέλουν στο ΜΤΝ ή το ΜΤΑ για ρωτήστε τους. ΄Οσο για το αν παίρνουν μεγαλύτερο μέρισμα ή όχι καλά κάνουν και το παίρνουν γιατί είχαν καλύτερες και σοφότερες διοκήσεις και δεν έδιναν αυξήσεις πενταπλάσιες του πλθωρισμού.Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω σύντομα αφού δω την απάντησή σας. Αλλά αφού ενδιαφέρεστε για την τύχη του ταμείου γιατί δεν μηνύετε τις διοικήσεις από το 1984 και μετά, φοβάστε μην πάνε φυλακή οι συνάδελφοί σας Τεθωρακισμένοι, πυροβολικού και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.