Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με τους επικεφαλής των παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου

Συζητήθηκε το θέμα της κεραμοποιίας «TERRA Α.Ε. (ΒΙΟΚΕΡΑΛ)» - Σύντομα το πόρισμα των επιθεωρητών περιβάλλοντος
Με την ειδική γραμματέα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος κα Μαργαρίτα Καραβασίλη επικοινώνησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με πρωτοβουλία του αιρετού περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος από την «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ» η κα Ευαγγελία Λιακούλη λόγω απουσίας του κ. Απ. Παπατόλια και οι επικεφαλής των παρατάξεων – περιφερειακοί σύμβουλοι κ. κ. Ε. Μπούτας από «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», Αστ. Ροντούλης από την παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ», Κ. Πουλάκης από την «ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ», Δ. Κουρέτας από την παράταξη «Μένουμε Θεσσαλία, Οικο-ΛΟΓΙΚΑ». Θ. Γεννηκομσίου από την παράταξη «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ».
Στη συνάντηση προσεκλήθησαν λόγω του συζητούμενου θέματος (κεραμοποιία TERRA A.E. ΒΙΟΚΕΡΑΛ) η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου, ο απελθών νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός και ο νομικός σύμβουλος της περιφέρειας κ. Απόστολος Βλιτσάκης.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε ότι «στόχος του είναι να συναντήσεις του περιφερειάρχη με τους επικεφαλής των παρατάξεων, καίτοι άτυπες αφού δεν προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να συζητούνται σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία της Θεσσαλίας».
Στη σημερινή συνάντηση έγινε διεξοδική αναφορά στο θέμα της κεραμοποιίας «TERRA A.E. (ΒΙΟΚΕΡΑΛ)», το οποίο θα συζητηθεί στο πρώτο περιφερειακό συμβούλιο μαζί με άλλα θέματα που αφορούν το περιβάλλον της Θεσσαλίας, όπως έχει ανακοινώσει ο κ. Κ. Αγοραστός.
Μετά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επικοινώνησε με την ειδική γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Μαργαρίτα Καραβασίλη, η οποία τον ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποσταλλεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το πόρισμα των επιθεωρητών περιβάλλοντος από τους ελέγχους που διενήργησαν στην κεραμοποιία «TERRA A.E. (ΒΙΟΚΕΡΑΛ)». Μάλιστα, η κα Μαργαρίτα Καραβασίλη προτίθεται και η ίδια να επισκεφθεί τη Λάρισα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.