Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Έξοχο σχόλιο για την υπόθεση Απόστολου Γκλέτσου

Και μια μεγάλη αποκάλυψη !
Μετά την ακτιβιστική ενέργεια Γκλέτσου (σημειωτέον: την έκανε ως Δήμαρχος!), ο Γενικός Γραμματέας συγχρηματοδοτούμενων έργων, Σ. Λαμπρόπουλος σημείωσε, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «οφείλει η παραχωρησιούχος κοινοπραξία να πράξει τα δέοντα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της». (ολόκληρη η δήλωση εδώ), ο σχολιαστής του taxalia, παρατηρεί πολύ εύστοχα:

Οφείλει η παραχωρησιούχος κοινοπραξία να πράξει τα δέοντα για να ποστατεύσει τα συμφέροντά της»;;; Οφείλει;;;
Μετά από αυτή τη δήλωση η συντεταγμένη πολιτεία μπορεί να πάει να κάνει το γιουσουφάκι στα εργολάβια.ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ αρχικαραγκιόζηδες. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Και μόνο!

Σωστότατος ο Dimitris! Respect!
...............
Kαι τώρα η αποκάλυψη:
Γιατί του ξέφυγε του Γ.Γ. Συγχρηματοδοτούμενων έργων (στέλεχος της κυβέρνησης δηλαδή), η "συμβουλή" προς την εταιρεία-εργολάβο;
Για αυτό>
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/01/blog-post_3758.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.