Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Δύσκολο, πολύ δύσκολο, πολιτικό κουίζ

Ερώτηση:Γιατί δεν προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου φοροδιαφυγής τ.Υπουργού του ΠΑΣΟΚ που όλοι οι Έλληνες λίγο-πολύ ξέρουν;
Απάντηση: Επειδή στο ΠΑΣΟΚ δεν πετάνε έτσι εύκολα ασπίδες. Μάθαμε ότι ασκούνται αφόρητες πιέσεις σε στελέχη του ΣΔΟΕ, να βρούν οπωσδήποτε φορολογικό σκάνδαλο πρωτοκλασάτου (ων) Νεοδημοκράτη (ών), ώστε να υπάρξει επικοινωνιακός συμψηφισμός. "Μέχρι τότε κάνουμε την πάπια, αφήστε τους να γαβγίζουν", είναι το Πασοκικό non paper.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.