Κανάκης: Θα έλεγα που να το βάλουμε το άγαλμα του Καραμανλή...

Δείτε πως παρουσίασε ο Κανάκης στο Νο 1 χθές στο ράδιο αρβύλα, το θέμα του ανδριάντα του αείμνηστου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.
Είπε ο Κανάκης:
"Εδώ ο κόσμος καίγεται και το τέτοιο χτενίζεται ...."
"Που θα βάλουμε το άγαλμα του Καραμανλή.."
"Θα έλεγα που να το βάλουμε .. αλλά"
Που να το βάλουμε Αντώνη γιατί δεν μας λες;
Δεν φτάνουν τα υποτιμητικά λόγια-σχόλια, ήρθε "καπάκι" και το απίστευτο video με προτάσεις για το που θα μπορούσε να μπει το άγαλμα, για να ξεφτιλίσει τελείως τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Εντάξει μπορεί να μην συμπαθείς κ. Κανάκη τον Καραμανλή και είναι δικαίωμά σου.
Καταλαβαίνουμε και το χιούμορ και την σάτιρα, αλλά η απαξίωση και η ξεφτίλα στο πρόσωπο του εθνάρχη να κάνει σκειτ μπορντ, κούνια στις καμάρες ή να είναι μπάρα στα διόδια, απέχει παρασάγγας από αυτό που λέγεται σάτιρα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια

  1. Ευχαριστώ για το σχόλιο.
    Ναι έχεις δίκιο κάνω σάτιρα.
    Αλλά υπάρχουν και όρια.
    Δεν έβαλα κανέναν να κάνει την μπάρα σε διόδια (αυτό δεν είναι χιούμορ) ούτε είπα ποτέ για πρόσωπο ή πράγμα (πχ άγαλμα κάποιου)
    "Θα έλεγα που να το βάλουμε .."
    Πρόσεξε δεν είπε που να το "βάλουνε" είπε να το "βάλουμε"..
    Να το βάλουμε, ποιοι δηλαδή, εμείς;;
    Eπίσης όπως καλά ξέρεις, συνήθως, είμαστε πάντα πιο επιεικείς και μιλάμε με μεγαλύτερο σεβασμό, όταν αναφερόμαστε σε νεκρούς ακόμα και μέσα από εναν ανδριάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμό σε τι ? Σε ένα κομμα΄τι μάρμαρο που στοιχίσε 250.000 Ε ?
    Μπορεί και να χεις δίκιο, γιατί τα 250 χιλιάρικα είναι από τον ιδρώτα μας, παρότι κανένας δεν μας ρώτησε αν θέλαμε να τα δώσουμε για ένα άγαλμα σε μία μαλίστα περίοδο που ο ελληνικός λαός στενάζει από την οικονομική κατάσταση που μας έφερε ο ανηψιός του εκλιπόντα.
    ΥΓ Και για να ξέρεις ΤΙΜΩ τη μνήμη του Καραμανλή, όπως τιμώ τη μνήμη του Παπανδρέου και τη μνήμη κάθε μεγάλου ΕΛΛΗΝΑ. Και η μνήμη των μεγάλων δεν τιμάται με αγάλματα αλλά από την αγάπη του μεγάλου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ελληνικός λαός στενάζει από την οικονομική κατάσταση που μας έφερε ο ανηψιός του εκλιπόντα.

    ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ;
    ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ , ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΑKΑΚΑΝΤΡΕΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΞΥΠΝΑ ΚΟΠΡΙΤΗ!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.