Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Η Αμερικάνικη Αεροπορία ονόμασε ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος "Γοργώ"

"Γοργώ (Gorgon)" ονόμασαν οι Αμερικανοί ένα νέο κατασκοπευτικό τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος.
Η Γοργώ η Μέδουσα είχε στο κεφάλι φίδια αντί μαλλιά και τεράστια δόντια σαν του αγριογούρουνου, μάτια τόσο τρομακτικά, που απολίθωναν όποιον τολμούσε να τα αντιμετωπίσει. Είχε χέρια από χαλκό και φτερά χρυσά, που μπορούσε μ’ αυτά να πετάει, κι ήταν μάλιστα θνητή, ενώ οι αδερφές της η Ευρυάλη και η Σθενώ, ήταν αθάνατες. 

Στο αεροσκάφος έχουν τοποθετηθεί εννέα συστήματα video καμερών, που μπορούν να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο εικόνα σε στρατιώτες, και όχι μόνο, στο έδαφος.
Οι Αμερικάνοι διατείνονται ότι με την υπόψη πλατφόρμα μπορούν να δουν οτιδήποτε, μπορούν να δουν τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.