Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

"Πολλές ευχές" στην Υ. Π. & Θ κα Διαμαντοπούλου, για το νέο έτος που ανέτειλε.

Από τον Γιώργο. Δ

 Κα Διαμαντοπούλου,
 
Επειδή οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν:
"Συνών(συναναστρεφόμενος) καλοίς όμοιος αυτοίς γενήση εναντίως δε χωλώ παροικήσας υποσκάζειν(κουτσαίνειν) μάθοις."
Και επειδή η επικαιρότητα το καλεί, είπαμε-με όλο το σεβασμό στο θεσμικό σας ρόλο-να "ψάλουμε" σ'εσάς τα κάλαντα και δι' υμών σε όλη την εξουσία.
 Σας ευχόμαστε λοιπόν το νέο έτος 2011 να σας φέρει υγεία, ευτυχία, χαρά και "όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ", ΑΛΛΆ στο σπίτι σας,   μακριά από μας, την Εκκλησία μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, και το Υ. Π. & Θ,  για το καλό  του Λαού μας και της Πατρίδας.
Να δώσει ο Θεός της Ελλάδας, με την ανατολή του νέου έτους,  εσείς και τα συντρόφια σας να  μην ξανακυβερνήσετε ανθρώπους.  Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που υφαρπάσατε με απάτη και ψεύτικα λόγια, δεν υφίσταται ουσιαστικά και επί πλέον η "άσκησή" της από την παράταξή σας γίνεται με τρόπο αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό, "καταχρηστικό" και "επιβλαβή" για την χώρα. 
Και ΜΟΝΟΝ η ληστεία του Χρηματιστηρίου και τα "χρηματιστηριακά κόλπα" του "Μέντορά" σας και της παρέας του, που βλέπουν τελευταία  το φως της δημοσιότητας, φθάνουν για να στείλει ο Ελληνικός Λαός εσάς  στο χρονοντούλαπο και κάποιους από το κόμμα σας και την κυβέρνησή σας στη φυλακή.
ΓΙΑΤΙ οι εθνική αποταμίευση που εξανεμίσθηκε στο ΧΑΑ κα Διαμαντοπούλου,  ήταν ιδρώτας δεκάδων γενεών Ελλήνων, θαλασσοπνιγμένων ναυτικών, ηλιοκαμένων αγροτών και ψαράδων, εργατών και υπαλλήλων, έντιμων επιχειρηματιών, ξενιτεμένων μας ανθρώπων, κλπ
Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν έχει αξιολογηθεί  αυτή η τεράστια "υφαρπαγή" ρευστότητας, κυρίως δε ο ρόλος της στην σημερινή κατάντια της οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων.   
 
Ας μην αυταπατόμαστε, η  ευθύνη για την ληστεία του Χρηματιστηρίου, και τα "χρηματιστηριακά κόλπα" είναι  ατομική με ονοματεπώνυμα, αλλά συνάμα και συλλογική, έχουν δε ευθύνη και οι επόμενοι που ήρθαν στην εξουσία, γιατί "έθαψαν" το γεγονός, οι αφελείς.
 
 Ας ενημερωθούν επί τέλους η νέοι μας από τους ανιόντες τους για την πρόσφατη πολιτική ιστορία μας, το επιβάλουν οι καιροί και οι περιστάσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.