Μετά τους φράχτες..έρχονται τα πλοία

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", η κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει στην απόκτηση-αγορά πλωτών κέντρων υποδοχής μεταναστών...

Μάλιστα έχουν βρει, σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", δυο πλοία στην Ολλανδία που ήταν χώροι κράτησης...
Μια χαρά...
Από τους φράκτες, στα πλοία... 
Με αεροπλάνα και βαπόρια, λέμε εμείς.
Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε σε αυτή την χώρα..
Κάθε βδομάδα και μια "φαεινή" ιδέα...
Υπάρχει άραγε τέρμα σε αυτήν την παραφιλολογία και τις παπαρομπουρδολογίες..
Έλεος πια.
Δουλειά θέλουμε κ. Παπουτσή, δουλειά και εκμετάλλευση όλων των διατιθέμενων μέσων τόσο των σωμάτων ασφαλείας, όσο και των Ενόπλων Δυνάμεων και της FRONTEX.
Δουλειά και συντονισμό όλων αυτών των μέσων, αυτό θέλουμε και όχι φωτοβολίδες και απίστευτα σενάρια-λύσεις.

Σχόλια

  1. Αρίστο, αν δεν σου αρέσουν τα μέτρα και αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό , σου προτείνω να πάρεις στο σπίτι σου καμμιά πενηνταριά πακιστανά και αφγανά και να τα ταίζεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εσύ ανώνυμο πασοκάκη τώρα πιστεύεις ότι θα μαζέψουν τους λαθρομετανάστες πού ήδη κυκλοφορούν και θα τους βάλουν σε πλοία φυλακές; Αυτά τα λένε για να ακουστούν και σε λίγο θα ξεχαστούν πάλι. Κάτι σαν τα υβριδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασιλη αν θες μπορω να στείλω σε σενα καμμιά δεκαριά αφρικανούς ... προικισμένους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.