Αυτά που θα ακούσετε δεν τα είπε ούτε ο Φαλμεράιερ ούτε ο Ατατούρκ...

 "Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας, ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες.."

Ούτε τα πήραμε από "φοιτητές του κ…ου στην Οξφόρδη..", ούτε τα έγραψε ο Ελεύθερος τύπος..
Είναι ηχητικό απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα του κ. Αντιπροέδρου.
Ακούστε το...

Το μάθαμε και αυτό...
Κατά τον κ. Πάγκαλο, "Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας, ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες.."
Μάλιστα καλά ακούσατε ...
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ
Σύμφωνα με το wikipedia Ο Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράιερ (Γερμανικά: Jakob Philipp Fallmerayer 10 Δεκεμβρίου 1790, Τιρόλο – 26 Απριλίου 1861, Μόναχο) ήταν Αυστριακός περιηγητής, δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός, περισσότερο γνωστός για τις περιηγητικές αφηγήσεις του και τις θεωρίες του σχετικά με τη φυλετική καταγωγή των Νεοελλήνων. Στο έργο του "Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους" διατυπώνει την άποψη πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από την φυλή των αρχαίων Ελλήνων, αλλά προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους.

Σχόλια

  1. Μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ότι ειπώθηκαν στ' αλήθεια από στόμα ΕΛΛΗΝΑ αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δηλώσεις του κυρίου αυτού, στην Τουρκία, δεν είναι "τυπικά" λάθος. Αλλά δεν προσέθεσε υποθέττω ότι οι Τούρκοι δεν είναι Τούρκοι, αλλά Καυκάσιοι, Ινσοευρωπαίοι, Σημίτες ΚΑΙ Τούρκοι (http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Turkey)

    Από τα λίγα που εχω δει, γεννετικά είμαστε παρόμοι με τους αρχαίους ημών, και διαφορετικοί από τους Σλάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=np7IEgTcI4w&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε όλοι εσείς εκεί κολλάτε; Ο από μάνα Ρουμάνα και πατέρα Έλληνα τι είναι; Ακόμα δεν μάθατε τι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ; Ο ορισμός ποιος είναι; Έλληνας είναι αυτός που ζει στην Ελλάδα, μιλάει γράφει Ελληνικά, αποκτάει τοπική νοοτροπία και κυρίως προστατεύει τα συμφέροντά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι σήμαινε το "έλλην" στην εποχη του Ιουστινιανού και τι σήμερα. Αλλοιώς μπορεί καποιος να παραθέτει ο,τι θελει και να βγαζει ό,τι συμπεράσματα θελει. Ο Ιουστινιανός ήταν Ρωμαϊκής καταγωγής με ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό και κουλτουρα, δίγλωσσος (ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ρωμαίικα και ΛΑΤΙΝΙΚΑ), Χριστιανος το θρήσκευμα. Ηταν αυτό που αποκαλούμε σήμερα ΡΩΜΙΟΣ. Το προβλημα φίλε μου είναι οτι σημερα είμαστε ανιστόριτοι ως έλληνες-ρωμιοί. Νομιζουμε οτι ο ελληνισμός περιορίζεται μονο στο Ελλαδισταν και ορίζεται μονο απο το DNA. Ετσι έχεις τον καθε "Παγκαλο" να παιρνει απο το παρελθον εκεινα μονο τα κοματια που θελει η καταλαβαινει και να δικαιολογεί τα κομπλεξ κατωτερώτητας που έχει, κυρίως όταν μιλα στους Αγγλοσάξωνες.
    Μια μιατια στο www.romanity.org πιστευω θα ηταν χρήσιμη.
    Ευτυχώς παντως που υπάρχουν και "παγκαλοι" και μας δινεται η ευκαιρια να συζητήσουμε και να ερευνησουμε την ιστορία μας ανα τους αιώνες και να δουμε την εξέλιξη μας. Αν είμαστε σήμερα Ελληνες-ρωμιοί ειναι γιατι μιλάμε μια γλώσσα που αποτελεί την φυσική εξέλιξη της γλώσσας του Ομήρου, γιατί διαβάζουμε Σωκρατη, Πλάτωνα, Ομηρο, Θουκιδίδη, Αριστοφανη, Μέγα Βασίλειο, Γρηγόριο, Ιωάννη Χρυσόστομο, Αγιο Μαξιμο Ομολογητή (οι θέσεις του για τους λογους των όντων αποτελούν εξέλιξη των θεσεων του Ηράκλειτου) και αισθανόμαστε σαν να διαβαζουμε
    συγγραφεις σημερινούς. Τόσο γνώριμοι και οικείοι ηχουν στα αυτια μας, όταν και οσοι τους διαβαζουμε. ΚΑτι που δεν μπορεί να το νοιώσει ο Ολλανδος ο Φράγγος, ο γερμανος, ακόμη και αν εχει αποστηθίσει ολον τον Ομηρο απο έξω.
    Όσο για την Ιλλυρία:
    Η Ιλλυρία εκτεινόταν κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αδριατικής, από τον κόλπο της Ιστρίας προς βορρά ως τα Ακροκεραύνια όρη προς νότο, με τ' ανατολικά της όρια προς το εσωτερικό τής Βαλκανικής ακαθόριστα. Το όνομά της προερχόταν από τον Ιλλυριό, γιό της Αρμονίας και του Κάδμου. Η παράδοση οφειλόταν στους Βοιωτούς, πού ισχυρίζονταν πώς αυτοί είχαν πρώτοι αποικίσει τη χώρα, και υιοθετήθηκε από όλους τους Έλληνες. Οι Έλληνες και συγκεκριμένα οι Κορίνθιοι κι οι ά-ποικοί τους Κερκυραίοι γνώριζαν τους Ιλλυριούς κι έχτισαν στη χώρα τους τις δυο λαμπρές πόλεις Απολλωνία και Επίδαμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aκόμη τον κρατάει ο ΓΑΠ?Έλεος,κάποιος μέσα στο ΠΑΣΟΚ ας του δώσει μια κλωτσιά του ανθέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρίστο, κατα αρχάς ο όρος Βυζάντιο είναι τεχνικός και ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε από τους ιδίους τους "Βυζαντνους".
    Το "Βυζάντιο" ονομαζόταν Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία και η Κων/πολη αρχικά ¨Νέα Ρώμη"
    Όσον αφορά τι σχε΄ση ελλήνων και "βϋζαντινών" δές την ιστορία του Θεοδόσιου του Μέγα (κατα την εκκλησία) και τους διωγμούς που εξαπέλυσε κατα των ελλήνων (πχ. σφαγή της Θεσσαλονικής) και κάθε τι ελληνικού (κλείσιμο φιλοσοφικών σχολών, κατάργηση ολυμπιακών αγώνων, απαγόρευση του δωδεακαθεισμού).
    Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία ΔΕΝ έχει καμμία σχεση μα το ελληνικό πνέυμα αλλα αποτελεί μια χριστιανική θεοκρατική αυτοκρατορία που πολέμησε με μανία κάθε τι ελληνικό.
    Και ένα τελευταίο ο Μουσταφά καταγωγής Πακιστάν μιλα ελληνικά, πήγε σε ελληνικό σχολέιο και πρόσφατα έγινε χριστιανός. Μήπως είναι και αυτός ελληνας ?
    Επίσης ξέρω και κάτι Ιλλυριούς από τα Τίρανα, μήπως είναι και αυτοί έλληνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για δες επίσης Αρίστο τι σημαίνει ο όρος ρωμιός που τόσο περηφανεύεσαι και τι ο όρος έλληνας
    http://www.pare-dose.net/?p=1971

    Όσον αφορά τους αρχαίους έλληνες συγγραφείς να ναι καλά η αναγέννηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ενα τελευταίο για διάβασε και το πιό κάτω
    http://www.elnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2064:1100-------&catid=41:greekhistory&Itemid=37

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α!!! και κατι που ξέχασα για διάβασε το βιβλίο του Δ. Κρεαββατα http://www.kastaniotis.com/book/960-03-3686-5 για να καταλάβεις τι εστι βυζάντιο για τον ελληνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρίστο γράφεις οτι "Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο".
    Πως λοιπόν αναρτάς ύβρεις κατα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και εκλεγμενου εκπροσώπου του ελληνικού λαού ?
    Δώσε απάντηση και κατέβασε τα υβριστικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανωνυμε, η ρωμανια ηταν πανω απο ολα χριστιανικη (και πιθανως το χριστιανικο πνευμα ηταν απεναντι στο παγανιστικο ελληνορωμαικο) αλλα ειχε επιγνωση και περηφανια για το ελληνορωμαικο παρελθον της, δες που βρισκεται το τροπαιο των Δελφων για την νικη των πλαταιων, που βρεθηκε η προμαχος Αθηνα και που το αγαλμα του Δια τις Ολυμπιας. Αν η Ρωμανια ειχε χρονο η Αναγγενηση θα ειχε ξεκινησει απο εκει - προσεξε στην Ρωμανια ποτε δεν υπηρξε μεσαιωνας με την εννοια της πληρης αγνοιας που υπηρξε στην δυση, γνωριζαν και τους αναφερουν στα εργα τους τους αρχαιους ιστορικους και φιλοσοφους.
    Χρησιμοποιω τον ορο Ρωμανια, η Βασιλειο των Ρωμαιων γιατι ετσι λεγοταν απο τους ιδιους αυτο που εμεις λεμε ανατολικη ρωμαικη αυτοκρατορια, ειναι η ιδια αυτοκρατορια που ηταν βαθεια Ελληνικη, ανεξαρτητα και περα του θεοδοσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ανώνυμο 7 Ιανουαρίου 2011 5:14 μ.μ
    Που είναι τα υβριστικά σχόλια;
    Για πες μας που είδες υβριστικά σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πα΄ροτι έχεις μάτια και βλέπεις για δες τα σχόλια της 4,01 και 4,57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τo ένα είχες δίκιο, ήταν υβριστικό και διεγράφη.
    Το άλλο δεν είναι υβριστικό και δεν κατονομάζει.
    Για να ξέρουμε και τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To Βυζάντιο αποτέλεσε και δυστυχώς αποτελεί το μεγάλο κόλπο του ορθόδοξου ιερατείου για να δημιουργήσει τη γέφυρα μεταξύ Αν. Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και σύγχρονου ελληνικού κράτους για να μην χάσει τα οφιτσιά του και την περιουσια του (θυμίσου λίγο τα του βατοπεδίου και των χρυσοβούλων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οκ Αρίστος τώρα είσαι σωστός !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το δικό μου το σχόλιο γιατί το σβήσατε, ρε παιδιά;

    Έγραφα μία φράση που είχε πει η Χαρά Νικοπούλου:

    "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Ελληνόψυχος γίνεσαι, δεν γεννιέσαι".

    Τι ακριβώς ενόχλησε την κυρία 7 Ιανουαρίου 2011 5:14 μ.μ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ - ΠΟΣΟ "ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ....
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ...

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..??
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΩΡΙΣ ΗΡΩΕΣ - ΠΡΩΤΥΠΑ ...ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ...??
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ..

    ΤΑΣΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανωνυμε 6 και 48 το να βρίζεις πίσω από την ανωνυμία είναι εύκολο. Αν τα έχεις βαρια να βγείς και να βρίσεις επώνυμα για να έχεις και την ευθύνη των λεγομένων σου και όποιες τυχόν ευθύνες. Όσο για τα κυρίες απλώς σου το επιστρέφω για να μην σου απαντήσω όπως σου αρμόζει, αλλά εγώ σέβομαι το μπλόγκ που με φιλοξενεί.
    Ανώνυμος 5.14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. poly swstos o aristos.
    otan 8a milame gia e8nothtes kalo einai na prosdiorizoume kai se poio istoriko plaisio anaferomaste-allo shmera,allo ta buzantina xronia,allo h klassikh arxaiothta ktl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 7 Ιανουαρίου 2011 9:02 μ.μ.

    Bρε κοπελιά, πού είναι οι ύβρεις; Σε σοκάρουν τα λεγόμενα της Χαράς Νικοπούλου; Εσύ με ποιο όνομα γράφεις και ζητάς να σβήσουν άλλους; Γράφεις " Πως λοιπόν αναρτάς ύβρεις κατα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και εκλεγμενου εκπροσώπου του ελληνικού λαού ?" και εντολεύεις τον ιστολόγο "Δώσε απάντηση και κατέβασε τα υβριστικά σχόλια." Μήπως είσαι ο Πάγκαλος και μας το παίζεις Χριστίνα; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρίστο λάβε θέση για τα αναφερόμενα από τον ανώνυμο 3.44 καθώς είσαι υπόλογος για οτι ανεβάζεις. Κατέβασε τα σχολιά του 7/1 6.48 και 9/1 3.44 σχετικα περι κυριών και κοπελιών.
    Και εσυ ανώνυμε μαζέψου και ανακάλεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ ανώνυμε, δεν θα μας εγκαλέσεις κι όλας ..
    Σε παρακαλώ πολύ..
    Ειπαμε ότι είναι υβρριστικό δεν δημοσιεύεται.
    Σε αυτά που αναφέρεσαι δεν υπάρχουν ύβρεις.
    Εκτός και άν οι λέξεις κυρία και κοπελιά θεωρούντα ως τέτοιες.
    Εξάλλου ο αναγνώστης ρωτάει:"Μήπως είσαι ο Πάγκαλος και μας το παίζεις Χριστίνα; :-)) "
    Λέει, μήπως ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αρίστο δεν σε εγκαλώ, αλλα περιμένω να λάβεις θέση και μετρα καθώς είναι ανεπίτρεπτο σε ένα μπλόγκ που φιλοξενούμαι να δέχομαι επίθεση από αλλον σχολιαστή με εκφράσεις τύπου 'Τι ακριβώς ενόχλησε την κυρία' και 'Bρε κοπελιά" . Περιμένω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αρίστο δυστυχώς είσαι κατώτερος των περιστασεων και αδυνατείς να προστατεύσεις εναν φιλοξενουμένό σου απο την αήθη επίθεση ενος αλητήριου του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Anaferome ston/stin 9.1-5:15 o troposou eine poli apilitikos kai antidimokratikos,den yparxi kamia ubri apo osa diabasa mexri tora.giati molis blepis to onoma tis xaras nikopoulou ginese toso epithetiki,mipos eise apo autous pou epraskan toso xidea enanti autis tis iroikis kopelas? makari oles i ellinides na itan san tin xara.an thelis na kinisis kapia nomiki diadikasia enation mou tha imouna eutixis na to kanis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9 Ιανουαρίου 2011 5:15 μ.μ.
    9 Ιανουαρίου 2011 5:47 μ.μ.
    9 Ιανουαρίου 2011 11:46 μ.μ.

    Μαζί σου θα ασχολείται το ιστολόγιο, ή πώς το καταλαβαίνεις; Η κριτική στον οιονδήποτε επιτρέπεται και ειδικά στον υβριστή Πάγκαλο, ο οποίος έχει το θράσος να αποκαλέσει την Ελληνική Σημαία" κωλόπανο, τους ΔΥ "κοπρίτες", τους αξιωματικούς αντιπαραγωικούς, τους κατοίκους της Ν. Μηχανιώνας "ηλίθιες φάτσες" και άλλα πολλά και πολύ χειρότερα, ων ουκ έστι αριθμός. Σιγά τον αντιπρόεδρο και εκλεγμένο του ελληνικού λαού και ... εκλεκτό της καρδιάς σου, κοπελιά.

    Αρίστο, είσαι πολύ εντάξει και καλά θα κάνεις να μην δίδεις συνέχεια στα πείσματα κάθε "γεροντοκόρης" εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αποδοκιμασία και κριτική στο Θ. Πάγκαλο

    Ρε να μην ζει ο Ανδρέας, να τον υποχρεώσει πάλι να ζητήσει συγγνώμη, το ρεντίκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς 10/1 1.07 είχες διαβάσει όλο το εο σχόλιο που κατέβηκε της 7/1 4.58 και το βρυσίδι που έριχνε εκτος απο την αναφορά της χαρας νικολοπουλου (πραγματική ελληνιδα με τη σταση της)?
    Για πες του Αρίστο τι ανέγερ το σχόλιο για να υο βουλώσει που πετάχτηκε και κανει τον έξυπνο.

    ΥΓ ακόμα περιμένων να μαζεψεις τις ανοησιες του αλητηριου και η υπομονή μου άρχισε να εξαντελειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμε @ 10 Ιανουαρίου 2011 6:09 μ.μ.
    Σου απάντησα καθαρά-ξεκάθαρα.
    "9 Ιανουαρίου 2011 5:43 μ.μ
    aristos είπε...
    Αγαπητέ ανώνυμε, δεν θα μας εγκαλέσεις κι όλας ..
    Σε παρακαλώ πολύ..
    Ειπαμε ότι είναι υβρριστικό δεν δημοσιεύεται.
    Σε αυτά που αναφέρεσαι δεν υπάρχουν ύβρεις.
    Εκτός και άν οι λέξεις κυρία και κοπελιά θεωρούντα ως τέτοιες.
    Εξάλλου ο αναγνώστης ρωτάει:"Μήπως είσαι ο Πάγκαλος και μας το παίζεις Χριστίνα; :-)) "
    Λέει, μήπως ;;"
    Τέλος τι θες να μας πεις με το εξαντλείται η υπομονή σου?
    ¨Εχουμε και εμείς και οι αναγνώστες μας υπομονή...
    Αγαπητέ δεν έχω τίοπτα άλλο να συμπληρώσω
    ΤΕΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αρίστο συμφωνω με τα γραφομενα σου αν από εδω και περα σε αποκαλω κυρια Αριστεα δεν ειναι υβρις. Ετσι μπραβο για να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αρίστο,

    Παραείσαι ανεκτικός. Ποιος/ποια είναι αυτός/ή που με θράσος χιλίων πιθήκων γράφει "ΥΓ ακόμα περιμένων να μαζεψεις τις ανοησιες του αλητηριου και η υπομονή μου άρχισε να εξαντελειτε" και είναι και αγράμματος/η; Τον/την ξέρεις; Αν όχι, σβήστον/την. Για κοίτα θράσος, φίλε μου! Δεν τον/την στέλνεις στο γέρο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανωνυμε 6.41 νευράκια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Pros 10-1-2011 6:09 arketa se anektikame,kai to mono alitario edo mesa eise esi.oso gia ton xontro pou ypostirizis eine o xiroteros politikos pou exi perazi pote apo tin ellada,o kathenas mpori na ekfrazete eleuthera auto legete dimotratia.an thelis sinexia mporis na pas nomika eime etimos na sou doso ola ta stixia mou se prokalo.an oxi stamata na grafis anoisies kai na epitithese ston kathena edo mesa anonima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάθε (κυβερνητική) μέρα και θέμα με Πάγκαλο

    Γιατί δεν το πετάνε έξω αυτό το όρθιο γουρούνι να ξεβρωμίσουν, έστω λίγο; Απ' όταν έγινε πολιτικός, μόνο προβλήματα δημιουργεί. Εκτός από υβριστής και ιταμός, είναι ανθέλληνας. Αυτός ήταν ΥπΕξ στα Ίμια, αυτός και στην βρωμιά του Οτσαλάν. Τώρα τον έχουν αντιπρόεδρο, ενώ σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει, ότι αν ο Γιωργάκης γίνει πρόεδρος του ΠαΣοΚ, θα παραιτούνταν.

    Μιλά για διορισμούς "κοπριτών" στο δημόσιο, αυτός που διόριζε τους ψηφοφόρους του, αλλά και την ίδια του την κόρη και μάλιστα ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!!!

    Μα είναι δυνατόν να έχει κανείς στην κυβέρνηση αυτό το υποκείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10 Ιανουαρίου 2011 6:52 μ.μ.

    "Ανωνυμε 6.41 νευράκια ?"
    Tης θειας σου τα κωλαράκια :-))

    Συγγνώμη, αλλά μου βγήκε ρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.