Το πλυντήριο βάφτηκε πράσινο

Και ύστερα τολμούν από την κυβέρνηση να ζητούν συναίνεση στα όσα επιζήμια έχουν επιφέρει ένα χρόνο τώρα στην ελληνική κοινωνία, κατηγορώντας μάλιστα την αντιπολίτευση ότι δεν συμβάλλει στο… θεάρεστο έργο τους, όταν ουσιαστικά στα μεγάλα σκάνδαλα για τα οποία συνεστήθησαν Εξεταστικές Επιτροπές το πλυντήριο έχει βαφτεί πράσινο...Η Ελλάδα γελάει με αυτά που παρακολουθεί, διότι όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.
Ηταν γνωστό σε όλους ότι το κάθε κόμμα θα εξέδιδε δικό του πόρισμα για το σκάνδαλο της Siemens. Εξίσου γνωστό είναι στον ελληνικό λαό ποια είναι η κυβέρνηση που ευθύνεται τόσο στην υπόθεση Siemens όσο και στο τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το οποίο για ευνόητους λόγους οι σημερινοί κυβερνώντες έχουν «ξεχάσει».
Ηταν η περίοδος του Κώστα Σημίτη, όταν ο Χάρης Καστανίδης παραιτήθηκε επειδή πρότεινε τη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής προμηθειών. Ο τότε πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε στη θέση του τον Τάσο Μαντέλη, με τον οποίο άρχισε εν συνεχεία το μέγα σκάνδαλο της γερμανικής εταιρίας. Η Νέα Δημοκρατία εκλήθη το 2004 να υλοποιήσει τις ήδη έτοιμες συμβάσεις. Το ΠΑΣΟΚ, για να κλείσει στόματα, αν και γνώριζε ότι υπήρχε παραγραφή, έστησε την Εξεταστική. Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι θα πρέπει να βγουν όλα στο φως. Να μάθουν όλοι την αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Για να μη σπιλωθούν αδίκως υπολήψεις ανθρώπων που δεν έχουν σχέση, αλλά και για να παραδοθούν στην κρίση του ελληνικού λαού οι πραγματικοί φταίχτες. Εκείνοι που πραγματικά έλαβαν και υλοποίησαν αποφάσεις επιζήμιες για το Ελληνικό Δημόσιο.

Σχόλια