Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Εβδομάδα κινητοποιήσεων στο χώρο της υγείας

Εκ νέου λουκέτο αποφασίζουν να βάλουν από αύριο Δευτέρα οι φαρμακοποιοί, ενώ την Τρίτη απεργούν οι γιατροί του ΙΚΑ, οι οποίοι αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που συζητείται στη Βουλή. Σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες προχωρούν από την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, οι γιατροί του ΙΚΑ με απόφαση της Ομοσπονδίας τους. Αίτημά τους είναι να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει την ένταξη όλων των μονάδων του ΕΣΥ.

Στο μεταξύ ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής συνεδριάζουν αύριο Δευτέρα για να καθορίσουν τη μορφή των περαιτέρω κινητοποιήσεων του κλάδου, αντιδρώντας στις νομοθετικές ρυθμίσεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος του Πειραιά, συνεχίζει τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες κινητοποιήσεις του μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου και αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα της πόλης.
Πηγή: ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.