Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Τηλεφωνικές ευχαριστίες μετά από μια εβδομάδα...

Είδες τι σου κάνει η "Διαφάνεια" και το "Open Government"....

Μάθαμε γιατί ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε χθες στον Ερντογάν.
"Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη φιλοξενία και το θετικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο Ερζουρούμ."
Καλά δεν τα είπαν τόσες ώρες εκεί, δεν ευχαρίστησε ο ένας τον άλλο;
Θα μου πείτε μπορεί να το ξέχασαν..
και σου λέει ο Γιώργος δεν παίρνω και ένα τηλέφωνο μετά από μια βδομάδα να τον ευχαριστήσω τον Ταγίπ το καρντάσι.

Λίγο αργά βέβαια το θυμήθηκε ο κ.Παπανδρέου, αλλά "κάλλιο αργά παρά ποτέ"...
Δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, "keep in touch" που λένε και στα Ελληνικά.

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα και σε αυτό κριτική ?
    Μου φαίνεται οτι αυτή η κριτική για μη ουσιώδη θέματα τελικά εκθέτει τον διαχειριστή του μπλόγκ και μειώνι την όποια αξιοπιστία σε αυτά που πρεσβεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.