Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα οι λαθρομετανάστες ;;

 Σε Κέντρα Πρώτης Υποδοχής των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών θα μετατραπούν εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
    Οι χώροι των στρατοπέδων αυτών και οι εγκαταστάσεις παραχωρούνται κατά χρήση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά παρέκκλιση υφιστάμενων διατάξεων πολεοδομικού σχεδιασμού κάθε επιπέδου και επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται και ως χώροι κράτησης.

    Στο μεταξύ, σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, απέστειλε από τη Βουλή ο Χρήστος Παπουτσής, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως η κατασκευή φράχτη 12,5 χιλιομέτρων, στον Εβρο, στα χερσαία σύνορα της χώρας μας, αποτελεί υποχρέωσή μας που απορρέει από τη Συνθήκη Σένγκεν για τη φύλαξη των συνόρων και όχι απλά δικαίωμα και συνταγματική επιταγή.
AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.