Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Ανάληψη Καθηκόντων Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος

Τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος αναλαμβάνει με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης.

Μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του κατά την διάρκεια της θητείας μου στον ευαίσθητο τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Για περισσότερο από ένα χρόνο, από κοινού με τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, τους εργαζόμενους, τους εμπλεκόμενους φορείς και το επιστημονικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας καταφέραμε να αναδείξουμε τις κυβερνητικές παλινωδίες και να θέσουμε τις βάσεις για την εκπόνηση μιας εναλλακτικής πρότασης ενεργειακής πολιτικής και αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου.

Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος ευθύνης, διευρυμένων αρμοδιοτήτων. Μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη θα διαμορφώσουμε τη νέα, ουσιαστική, σύγχρονη και ολοκληρωμένη κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Σε συνεργασία με τους νέους τομεάρχες του κόμματος θα δημιουργήσουμε ένα συνολικό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα αποτελέσει την πρόταση ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας, για να επανέλθει η πατρίδα μας σε τροχιά ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και προόδου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.