Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

Τα τσακάλια του ΟΤΕ...

Αγαπητό exomatiakaivlepo,
Θέλω να καταγγείλω το συνεργείο του οτε τούμπας για πλήρη ασχετοσύνη.
Έχω μια σύνδεση conn-x στα 2 mbps εδώ και ενάμιση μήνα. Από την αρχή της σύνδεσης μου αντιμετώπιζα προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Κάλεσα το 121 και ζήτησα να μου διορθώσουν την βλάβη. Το συνεργείο ήρθε μετά απο 2 ημέρες και μου επισκεύασαν την βλάβη.
Μετά από 2 ώρες δεν είχα πάλι internet και ξανακαλώ το 121 για να το ξαναδούν. Μετά από 5 ημέρες έρχεται το συνεργείο και μετά από 2 ώρες αγχώδους εργασίας και πολλών ξεφυσημάτων του τεχνικού φεύγει άπραγος και χωρίς να μαε πει τίποτα. Επανέρχονται την επόμενη ημέρα το πρωί και μετά από ταλαιπωρία 2 περίπου ωρών βγάζουν το πόρισμα ότι πρέπει να αλλάξουμε όλη την καλωδίωση της οικοδομής για να αποκατασταθεί η βλάβη και ότι από εδώ και πέρα το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό μας και ότι αν τους ξανακαλέσω θα πρέπει να πληρώσω 55 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση του συνεργείου. Την επόμενη ημέρα καλώ έναν ιδιώτη τεχνικό δικτύων για να δει και εκείνος την γραμμή και σε 15 λεπτά συνδέθηκα στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα ήταν το ρούτερ που δέν μπορούσε να συντονισθεί. Τα σχόλια δικά σας....

Κοτσίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.