Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Σας υπενθυμίζουμε τι σημαίνει ΠΑΣΟΚικό δούλεμα…


1. Ο Υφυπουργός Υποδομών Σπ. Βούγιας επέμεινε σήμερα στη Βουλή ότι διασφαλίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας του νέου οργανισμού των αστικών συγκοινωνιών και οι θέσεις εργασίας, διαβεβαιώνοντας μάλιστα πώς όχι μόνο δεν τίθεται ζήτημα απολύσεων αλλά θα προκύψουν και νέες θέσεις εργασίας…(!)
Ο Λαφαζάνης που είχε κάνει την ερώτηση είπε πως η κυβέρνηση «αποφάσισε» (!!) ένα νομοσχέδιο που αποδεικνύει ότι στη χώρα λειτουργεί ένα «οιονεί πραξικόπημα» που έχει κουρελιάσει το Σύνταγμα και το οποίο δεν κάνει εξυγίανση, αλλά φέρνει την διάλυση των αστικών συγκοινωνιών, καταργεί πλήρως τις Συλλογικές Συμβάσεις, πάει να μειώσει τους μισθούς κατά 50%, ανοίγει την κερκόπορτα της ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών και επιχειρεί ένα μείζον κοινωνικό έγκλημα, που είναι η αύξηση των εισιτηρίων (40%)…
Η διαφορά είναι εμφανής και τα σχόλια δικά σας…
2. Την ώρα που όλοι οι πολίτες φωνάζουν πως πληρώνουν διόδια αλλά δρόμους δεν βλέπουν, ο αρμόδιος Υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, είπε ότι οι αυξήσεις προβλέπονται από τις συμβάσεις παραχώρησης που  ψηφίστηκαν από τη Βουλή το 2007.
Δηλαδή, για όλα φταίει η ΝΔ… !
Όμως, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή αφού του είπε ότι στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης το 2009 ο κ. Ρέππας υποσχόταν μείωση στα διόδια του θύμισε ότι το νομοσχέδιο τότε (το 2007) το είχε ψηφίσει και το ΠΑΣΟΚ (!!!)
Η Λιάνα Κανέλλη,(ΚΚΕ) χαρακτήρισε τις λαϊκές αντιδράσεις ως «αντίδραση των ληστευομένων απέναντι στους ληστές» και σχολίασε Κανελλίστικα… «ξέρετε κανέναν πελάτη ανοχής που να πληρώνει προκαταβολικά προκειμένου να εκσυγχρονιστεί η κρεβατοκάμαρα  και να μπουν καθρέφτες στο δωμάτιο;».
3. «Τα παίρνετε από τέσσερις μεριές από τους καταναλωτές, ειδικά από τους μικρούς για να τα δώσετε στους πλούσιους. Κάνετε κομπίνες με τα τιμολόγια, την κατάργηση της κλιμακωτής τιμολόγησης, με την ενσωμάτωση αύξησης του ΦΠΑ στους περσινούς λογαριασμούς … » σχολίασε ο Δ. Παπαδημούλης την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει όσες παρατάσεις χρειαστούν, ώστε να ενταχθούν όλοι οι δικαιούχοι στο καθεστώς του μειωμένου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ και να καλυφθεί ο αριθμός του ενός εκατομμυρίου, όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης από τη Βουλή
4. Την πρόθεση της κυβέρνησης να κατασκευαστούν μουσουλμανικά Τεμένη και σε άλλες μεγάλες πόλεις πέραν της Αθήνας, «αποκάλυψε»…(ηθελημένα η όχι!) η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου…
«Δεν υπάρχει σχεδιασμός για δημιουργία τεμένους στη Θεσσαλονίκη ή για άλλο στην Αθήνα αυτή τη στιγμή» για να προσθέσει με νόημα «επαναλαμβάνω, αυτή τη στιγμή», όπως είπε η κυρία Διαμαντοπούλου προφανώς αναμένοντας να δει αν υπάρξουν αντιδράσεις…(;)

«Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί ο μουσουλμανισμός έχει 117 σέχτες. Δεν μπορούν να κάτσουν στο ίδιο τζαμί, δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Μπορείτε – στο πλαίσιο των όσων αναφέρετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα – να ανέχεστε την μπούργκα, τον λιθοβολισμό για μοιχεία, τις σφαγές ζώων έξω από τα τζαμιά;» σχολίασε ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ.
5. Την αδυναμία του ΙΚΑ να εισπράξει τα πρόστιμα που επιβάλει, αποκάλυψε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβ. Σπυρόπουλος στη Βουλή… Στο ΙΚΑ λέμε «θα σε ταράξω στα πρόστιμα» και έχουμε την εντύπωση πως επειδή μπαίνει μεγάλο πρόστιμo θα καταβληθούν οι πληρωμές. Mε την πρώτη επιβολή προστίμου ωστόσο, καθίσταται αδύνατο να ανταποκριθεί η επιχείρηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διοικητής συμπληρώνοντας πως το 90% της εισφοροδιαφυγής, αφορά πολύ μικρές επιχειρήσεις, κάτω των 10 ατόμων…
Αυτό όμως που θα πρέπει να ερευνήσουν οι «ενδιαφερόμενοι» είναι η παρατήρησή του πως «το ΙΚΑ θα πρέπει να έχει μονάχα τη φροντίδα της αναδιανεμητικής σύνταξης. Δεν επιτρέπεται να είμαστε ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας»…
Τι εννοεί ο ποιητής; Ο….Διοικητής ήθελα να πω;
Ο anti – κοινοβουλευτικός

http://www.antinews.gr/?p=79834

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.