Τη δική του χώρα παραβίασαν βάναυσα οι Τούρκοι. Όχι κάποιου τρίτου. Οφείλει λοιπόν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, να ακυρώσει αυτή την επίσκεψή του..

Καλά δεν διαβάζει εφημερίδες ο κ.Πρωθυπουργός;;
Αυτό που βλέπετε δεν είναι δημοσίευμα κάποιου blog, ούτε άρθρο του Ελεύθερου Τύπου...
Τα blogs έτσι κι αλλιώς τα έχουν "γραμμένα" (στην κυβέρνηση) και υπό διωγμό..
Αναφερόμαστε στην υπόψη εφημερίδα, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Πάγκαλου, σχετικά με τις αποκαλύψεις του Ε.Τ για παλιότερη ομιλία του:
«Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο αναπαρήγαγαν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα». Και κατέληξε ο αντιπρόεδρος, λέγοντας: «Όμως, πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν».
Αυτό που βλέπετε είναι άρθρο από το ΒΗΜΑ  ..
"Να μην πάει στην Τουρκία"
Αντιγράφουμε τον επίλογο του άρθρου:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει, μετά από όσα συνέβησαν μέσα στις γιορτές, να μην πάει στην Τουρκία. Είναι πρωθυπουργός κυρίαρχου κράτους, έστω και στην κατάσταση που αυτό βρίσκεται σήμερα. Δεν λέει κανείς να απειλήσει, να ανταποδώσει τα ίδια, ή να κάνει οτιδήποτε άλλο αντίστοιχο. Όμως, δεν έχει πλέον κανένα λόγο να πάει αυτή τη στιγμή στο Ερζερούμ, ότι και να συμβαίνει στο παρασκήνιο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων. Πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατεύσει την υπόσταση και την αξιοπρέπεια της ελληνικής κρατικής οντότητας, για την οποία οι Έλληνες πολίτες του έχουν αναθέσει την ευθύνη. Πηγαίνοντας αύριο στην Τουρκία, όχι μόνον δεν το πράττει, αλλά επιτυγχάνει το ακριβώς αντίστροφο, αφού σιωπηρά αλλά ξεκάθαρα θα είναι σαν να αποδέχεται και να αναγνωρίζει αυτή την επιθετική τακτική. Τη δική του χώρα παραβίασαν βάναυσα οι Τούρκοι. Όχι κάποιου τρίτου. Οφείλει λοιπόν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, να ακυρώσει αυτή την επίσκεψή του"

Τα συμπεράσματα και σχόλια δικά σας..
Προσέξτε τι γράφει στο τέλος ο αρθρογράφος..
"Τη δική του χώρα παραβίασαν βάναυσα οι Τούρκοι. Όχι κάποιου τρίτου"
Καλά τα blog στην κυβέρνηση τα έχουν γραμμένα για να μην πω τίποτε άλλο..
Έχω μια ερώτηση- απορία, ο κ. Πρωθυπουργός εφημερίδες (όπως το ΒΗΜΑ) δεν διαβάζει;;
Μόνο Ε.Τ διαβάζουν ;;

Σχόλια

  1. Το κουμπαράκι του Ερντογκαν που είναι να μας πεί την αποψή του ?
    Γύρισε από τη μακρά του περιοδεία στας Ευρώπας με τα κολλητάρια του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.