Σύσκεψη για τους Μεσογειακούς συγκαλεί ο Κ. Αγοραστός

Με βουλευτές Θεσσαλίας, δημάρχους Βόλου και Λαρισαίων και την ΟΕΜΑ

Την Δευτέρα στον Βόλο

Σύσκεψη για το θέμα των Μεσογειακών Αγώνων συγκαλεί ο αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο του Βόλου.
Στη σύσκεψη καλούνται οι βουλευτές της Θεσσαλίας, οι δήμαρχοι Βόλου και Λάρισας και η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων 2013.
Για το θέμα των Μεσογειακών Αγώνων θα γίνει ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία θα κληθούν τα Δημοτικά Συμβούλια Βόλου και Λαρισαίων, οι δήμαρχοι της Θεσσαλίας καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Σχόλια

  1. Μεσογειακοί Αγώνες (ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!) τέλος.
    Να μην ξεχάσει ο κ. Αγοραστός τον σύζυγο της κολλητής του τον κ. Ισίδωρο.

    Σιγα τους αγώνες που χάσαμε και τους τουρίστες που θα ερχόντουσαν από Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία, Λιβυη, Αίγυπτο, Λίβανο, Συρία (αυτούς τους έχουμε και θέλουμε να τους ξεφορτωθούμε) .
    Η τους από την Ευρώπη από Αλβανία (γιατί από αυτούς δεν έχουμε), Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Άγιο Μαρίνο, Ανδόρα, Μονακό, Μάλτα, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία(σοβαρότατοι τουρίστες).
    Αρα σε αυτούς που ελπίζαμε ήταν απο Κύπρο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία, αλλά αυτοί δεν χρειάζονται αγώνες για να έρθουν, ή αν έρχονται προτιμούν νησιά και όχι φυσικά Λάρισα και Βόλο.

    Παιδιά σοβαρευτείτε και ΕΥΤΥΧΩΣ !!! γλυτώσαμε τα λεφτά μας.

    Όσο για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας ο κ. Αγοραστός να βρεί άλλους τρόπους και να τηρήσει αυτά που έλεγε προεκλογικά.

    Όσο για τους Θεσσαλούς καλό είναι να ασχοληθούν με τον κάμπο και να αφήσουν τον τουρισμό για άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.