Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Το σχέδιο "δουλεύει ρολόι"...


Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το  capital.gr 
"Πάνω από 1 τρισ. ευρώ εκτιμά ότι θα πρέπει να διευρυνθεί το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) η Citigroup, προκειμένου να καταφέρει να καλύψει τις δανειακές ανάγκες των χωρών της περιφέρειας.
Οι οικονομολόγοι του οίκου κατέληξαν στο ως άνω συμπέρασμα λαμβάνοντας υπόψη ότι οι καθαρές δανειακές ανάγκες των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας για το διάστημα 2011 -2013 ανέρχονται στo 1,76 τρις  ευρώ."
Δείτε τι είχαμε αποκαλύψει πριν δυο μήνες, στο άρθρο μας  Μας την είχαν στημένη...
Tον Απρίλιο του 2010, ο Γερουσιαστής Ron Paul σε ακρόαση του διοικητικού της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής (FED) Βernarke, διερωτάται γιατί το ΔΝΤ αύξησε την πάγια δανειοδοτική του ικανότητα από 50 δις σε 560 δις !!!
Η απόφαση σύμφωνα με τον Βernarke, είχε ληφθεί σε σύσκεψη της G-20 για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Μετά απ αυτό έχετε καμιά αμφιβολία ότι μιλάμε για προσχεδιασμένη επιχείρηση, με πειραματόζωο και "εθελοντή" την Ελλάδα...
Έχετε καμιά αμφιβολία για το που θα πάνε αυτά τα 560 δις του ΔΝΤ;
Mετά από τα πιο πάνω πιστεύει κανείς ότι μετά την Ελλάδα και Ιρλανδία, δεν θα ακολουθήσουν η Πορτογαλία, η Ισπανία και ίσως η Ιταλία;;;
To PIGS (Portugal, Ireland, Greece, Spain), λέτε τυχαία να το πλασάρουν εδώ και 6 μήνες;;;
Δείτε το VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.