Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Αντιρατσιστικές πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η αντιρατσιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ματαιώθηκε η προγραμματισμένη συναυλία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, έπειτα από διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής. Η αστυνομία πραγματοποίησε συλλήψεις ατόμων που ...

προσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς οι οποίοι συνεπλάκησαν με ακροαριστερούς. Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
http://taxalia.blogspot.com/2011/01/blog-post_8952.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.