Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΡΟΜΙΑΝΣ.

Έτοιμες να μετακομίσουν είναι οι εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταλλαγμένη Φυρομιονοχώρα.
Η αιτία δεν είναι κάποιες παραληρηματικές αξιώσεις του Γκρουέφσκι ή κάποιες απειλές των μεταλλαγμένων Βουλγάρων Εθνικιστών, αλλά το …
Ελληνικό κράτος!
Ειδικότερα το υπουργείο των Οικονομικών της χώρας μας, το οποίο ενέταξε τους μεταλλαγμένους, στις μη συνεργάσιμες φορολογικά χώρες!
Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει πως καμία ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα, δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τα έξοδά της από την 1η Ιανουαρίου του 2011…
Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις απασχολούν πάνω από είκοσι χιλιάδες μεταλλαγμένους Σκοπιανούς!
Η μικρή μεταλλαγμένη Βουλγαρία, μπήκε στη μαύρη λίστα της Εφορίας μαζί με τους άλλους φορολογικούς παραδείσους του Ειρηνικού Ωκεανού, αυτούς που μάθαμε ως έδρα των …οφ σόρ εταιρειών.
Το θέμα ..γιατρέ μου όμως είναι, να δοθούν κίνητρα για να γυρίσουν ξανά πίσω στην Ελλάδα αυτές οι επιχειρήσεις και να μην πάνε δίπλα στη Βουλγαρία.
Εκεί σε θέλω κύριε Παπακωνσταντίνου.
Θα βρεις λύση;    
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.