Πανευτυχής για όσα πέτυχε ο Γιώργος χορεύει

Γράφει σήμερα η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»: «Διασκεδάζοντας και χορεύοντας ζεϊμπέκικο μέχρι τα ξημερώματα σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική στη Νέα Κηφισιά, υποδέχθηκε τη νέα χρονιά ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, την ίδια ώρα που εκατομμύρια Έλληνες, ελλείψει χρημάτων και δουλειάς, έκαναν το πιο μελαγχολικό ρεβεγιόν της ζωής τους, κλεισμένοι στα σπίτια τους και με μόνη συντροφιά τα… τηλεοπτικά προγράμματα! 

Αψευδείς μάρτυρες της πρωθυπουργικής διασκέδασης –που εν μέσω της σημερινής κρίσης συμβολίζει μια απαράδεκτη πρόκληση- αποτελούν οι φωτογραφίες από τις στιγμές του γλεντιού του κ. Παπανδρέου, που δημοσιεύει αποκλειστικά η ’Δημοκρατία’».


http://www.antinews.gr/?p=78411

Σχόλια

  1. Κάτι δεν μου αρέσει 10 παρά 10 (προσέξτε το ρολόι του βαρόντος παλαμάκια) παραμονή πρωτοχρονιάς τέτοιο κέφι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπορεί όμως να είναι και 4 παρά 10..
    Έχει και στο 4 άσπρη γραμμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός χορεύει, για τον αλλον που μας έφερε μέχρι εδώ και την κοπάνησε για την αλλκοδαπή δεν έχεις να πείς τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω προσωπικα δεν βλέπω που είναι το κακό. Δεν δικαιούται ακόμα και ο πρωθυπουργός μια στιγμή αναμελειάς ? Και που πήγε, σε ένα μεζεδοπωλείο της γειτονιάς του, ενώ άλλοι αλωνίζουν με τα παρεάκια τους στο εξωτερικό. Για αυτούς τέποτα ?
    Και αν το δούμε και με άισθηση χιούμορ την συννεφιασμένη κυριακή χόρεψε, τη συννεφιασμένη κυριακή που μας έφερε κάποια ψυχή που ακόμα απαξιεί να μιλήσει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.