Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Τώρα απαντάνε τα ξενοδοχεία για την κυβέρνηση...


Δείτε σε αποκλειστικότητα, στο Video στο τέλος του άρθρου τι διημείφθη, σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την ρεβεγιόν του κ. Πάγκαλου.
Μια διευκρίνηση..
Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης που θα δείτε στο Video, ΔΕΝ υπάρχει στο αντίστοιχο video  στο επίσημο κανάλι του Κυβερνητικού εκπροσώπου
Τυχαίο δεν νομίζω.... 
Διαβάστε τις επίμαχες ερωτήσεις
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Ο απλός πολίτης δεν περνάει πάντως το ρεβεγιόν του σε πολυτελή ξενοδοχεία κύριε Πεταλωτή, φιλοξενούμενος επιχειρηματιών που μάλιστα έχουν χρέη προς το δημόσιο. Τι λέει η κυβέρνηση, για τον πολυτελή τρόπο με τον οποίο διαβιεί ο κ. Πάγκαλος, την ώρα που ο κ. Πάγκαλος εκφράζεται με αυτό τον τρόπο που εκφράζεται για τους απλούς πολίτες. Υπάρχει θέμα και γιατί δεν υπήρξε απάντηση μέχρι τώρα από τον κ. Πάγκαλο ή την κυβέρνηση γι` αυτό το θέμα;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να απαντήσει. Απ` όσο έχω δει, έχει απαντήσει με αναλυτικές ανακοινώσεις στον Τύπο, το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεστε και το οποίο φυσικά έχει διαφορετικούς ισχυρισμούς απ` αυτούς που αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Εκπροσωπείστε από το ξενοδοχείο εσείς, ως κυβέρνηση;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν υπάρχει θέμα, ούτε να απολογείται, ούτε να δηλώνει κάτι επ` αυτού η κυβέρνηση.


Το είδαμε και αυτό. 
Τώρα απαντάνε τα ξενοδοχεία για την κυβέρνηση...
Όπως και να το δει κανείς είναι μια καινοτομία, μια πρόοδος και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.