Κύριε Πάγκαλε, μας χρωστάτε μια απάντηση. Τελικά είμαστε ή δεν είμαστε απόγονοι του Περικλή;


 Δείτε όσα δεν σας δείχνουν τα κανάλια ...
10 Mαι.2010, ομιλία του κ. Πάγκαλου στο Πανεπιστήμιο του Oxford με θέμα:
"The economic crisis in Greece and its implications for Southern Europe and the Eurozone"
Δείτε σε αποκλειστικότητα απόσπασμα της ομιλίας του, στο video στο τέλος του άρθρου.
Δείτε αυτά που δεν σας παρουσιάζουν στα κανάλι και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
Αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος είναι απίστευτα...
"Η ιδέα που είχαν οι Έλληνες για τον εαυτό τους σε μεγάλη έκταση ήταν λάθος... Οι Έλληνες νόμιζαν ότι ήταν απευθείας απόγονοι του Περικλή... στις καλές στιγμές-μέρες..."

"Ο Σημίτης έκανε προσπάθεια τα 4 πρώτα χρόνια, μετά την επόμενη τετραετία ήταν χαλαροί και είχαν και τους Ολυμπιακούς..."
"Μετά ήρθε ο Καραμανλής και αύξησε κατά 60 % τους δημόσιους υπαλλήλους και αύξησε τις δαπάνες για συντάξεις και μισθούς κατά 100%".."
Ακούστε στο τέλος τι θεωρεί φασισμό και ποιους ονομάζει φασίστες ο κ. Πάγκαλος .

Κύριε Πάγκαλε, μας χρωστάτε μιαν απάντηση.
Τελικά είμαστε ή δεν είμαστε απόγονοι του Περικλή;
Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;;

Σχόλια

  1. τι λέει στο τέλος;
    κάποιος που καταλαβαίνει τα αγγλικά (και δη τα παγκαλικά) καλύτερα ας μας πει για ποιους μιλάει στο τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά μη τρελαθούμε,έχετε την εντύπωση ότι είμαστε άμεσοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων?Ξέρετε πόσα χρόνια έχουν περάσει,ξέρετε πόσες επιδρομές από ξένους έχουν γίνει,ξέρετε τι μετακίνηση οι Έλληνες έκαναν προς ανατολάς?Ψίγματα Ελλήνων υπάρχουν από την εποχή εκείνη,αυτά εντοπίζονται σε μεμονωμένες περιοχές που πολλές φορές δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται εντός του Ελληνικού χώρου.Ας πούμε μπορείς να βρεις Έλληνες εκλατινισμένους στη κάτω Ιταλία,στον Πόντο που πρόσφατα πήρε το φως της δημοσιότητας,σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου,στα νησιά του Ιονίου που δε γνώρισαν την τούρκικη κατοχή ή δέχτηκαν πρόσφυγες Έλληνες από την εποχή της τουρκοκρατίας κλπ.Είμαστε ποτ πουρί,Ελλήνων,Αλβανών,Σλάβων και λατίνων από την εποχή της Φραγκοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια αν ειναι ετσι τι προτείνεις?
    να δωσουμε ενα μερος στους τουρκους που ειναι καθαροαιμοι
    ενα μερος στους αλβανους που δεν εχουν προσμιξεις
    ενα μεροσ στους μακεδονες(σκοπιανους) που ειναι απογονοι απευθειας του μεγαλεξανδρου..και οτι μεινει να το δωσουμε σε λατινους σλαβους εβραιους..κτλ
    ρε κοψτε τις μ@@@@@α επιτελους.
    ελληνεσ ειναι οποιοι αισθανονται ελληνες
    χαρτι γνησιοτητας δεν θα παρουμε απο κανεναν ποσο μαλλον απο ενα ξενοδουλο γουρουνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο θελει ο παγκαλος.να ασχολειστε μαζι του.και δε ξερει και καλα αγγλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ;

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ! ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗ ΤΟΡΠΙΛΗ ΣΟΥ ΜΕ 20 ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΟΨΙΔΙΑ!!! ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.