Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Συναντάται με τον Κ. Αγοραστό για τον Περιφερειακό Πόλο Καινοτομίας
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο γεν. γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης
-Σε ημερίδα για την πολιτική Συνοχής μετά το 2013 στην Αθήνα έλαβε μέρος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο οποίος δήλωσε: «Είναι αναγκαία η ευθεία σύνδεση των προβλημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τους στόχους και τα μέσα πολιτικής»
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας επισκέπτεται αύριο, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργος Πετράκος, ο οποίος θα συναντηθεί με τον αιρετό περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.
Στη συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα, θα γίνει συζήτηση για τον περιφερειακό πόλο καινοτομίας καθώς και γενικότερα ζητήματα που άπτονται της ανάπτυξης.
Ο κ. Κ. Αγοραστός συνάντησε σήμερα τον κ. Γ. Πετράκο (φωτο) στο πλαίσιο ημερίδας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για την πολιτική Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το 2013.
«Το μέγεθος των προβλημάτων στην Ελλάδα και ιδίως στην ελληνική περιφέρεια είναι τέτοιο που χρειάζεται να διεκδικήσουμε τεκμηριωμένα σημαντικούς πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της πολιτικής Συνοχής», υπογράμμισε ο κ. Κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του μετά την ημερίδα και πρόσθεσε:
«Κύριος στόχος μας πρέπει να είναι η άμβλυνση των ανισοτήτων και των ανισορροπιών. Οφείλουμε να κινηθούμε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Είναι αναγκαία η ευθεία σύνδεση των προβλημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τους στόχους και τα μέσα πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.