Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Ένας εύκολος τρόπος, για να επιδιορθώσεις την σύνδεση σου στο διαδίκτυο

Δείτε μια μεγάλη ιδέα που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Πλήρες Internet Repair είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows XP και πάνω. Μπορείτε να το κατεβάσετε από www.rizone3.com, και αυτό είναι μόνο ένα 0,5 MB αρχείο. Όπως μπορείτε να δείτε από την πιο πάνω εικόνα, αυτό αυτοματοποιεί όλες τις κοινές τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση ζητημάτων σύνδεσης. Απλά επιλέξτε τα κατάλληλα πλαίσια και πατήστε το κουμπί "Μετάβαση". Στη συνέχεια, όταν ολοκληρωθεί η εργασία, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Ενώ τέτοια προγράμματα μπορεί να είναι χρήσιμα, προσέξτε κάποιους περιορισμούς. Πρώτον, λάβετε σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις του προγράμματος, όπως φαίνεται παρακάτω, και μην επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή εκτός αυτής που παρουσιάζει ο υπολογιστής σας. Πολυ λίγα θα κερδίσετε προσπαθώντας να επιλύσετε ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει.

Δεύτερον, επειδή το πρόγραμμα εκτελεί κάποια "κόλπα χαμηλού επιπέδου" με διάφορα μέρη του λειτουργικού συστήματος, το anti-virus πρόγραμμα σας μπορεί να προβάλει ένσταση και να αναφέρει ότι, το πρόγραμμα είναι ένας ιός ή ότι είναι εμφανίζουν ύποπτη συμπεριφορά. 
Να είστε βέβαιοι ότι οι ιθύνοντες του CIR είναι ανένδοτοι ότι είναι απαλλαγμένο από κακόβουλο λογισμικό και ότι δεν είναι ιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.