Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

2 σε 1: USB και ελβετικός σουγιάς!


Η Victorinox κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά μια σειρά από ολόφρεσκους ελβετικούς σουγιάδες λίγο διαφορετικούς από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.
secure m 1200 900 2 σε 1: USB και ελβετικός σουγιάς! Οι νέοι αυτοί σουγιάδες πέρα από τα κορυφαία εργαλεία που περιέχουν και αρκετές φορές μας έχουν χρειαστεί σε δύσκολες στιγμές, διαθέτουν και USB secure drives!
Η συγκεκριμένη σειρά της Voctorinox διαθέτει κορυφαία USB Secure SSD τα οποία έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 256GB προσφέροντας διπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης και τριπλάσια ταχύτητα εγγραφής από τα κοινά USB flash drives.
Εκτός από την ασφαλή κρυπτογράφηση των δεδομένων, περιέχουν και LCD οθόνη η οποία εμφανίζει το υπόλοιπο διαθέσιμο χώρο του USB.
Τέλος η εταιρεία έχει αναγγείλει την άφιξη του Presentation Master, ενός ελβετικού σουγιά (προφανώς!) που περιέχει USB flash drive, με ασφαλή κρυπτογράφηση αρχείων και περιλαμβάνει Bluetooth remote control, αυθεντικοποίηση μέσω αποτυπώματος καθώς και laser pointer. Για το συγκεκριμένο προϊόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία που θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.