Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Σταμάτησε να λειτουργεί ο Φάρος στην Αλεξανδρούπολη (VIDEO)

Από τον Ιούνιο του 1880 ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης δείχνει τον ασφαλή δρόμο ναυσιπλοΐας και έστω και αν σήμερα, με τη εξέλιξη της τεχνολογίας θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει συμβολική την όποια βλάβη του, αποτελεί είδηση για το σήμα κατατεθέν της πόλης.

Από τα Χριστούγεννα ο μηχανισμός περιστροφής του Φάρου σταμάτησε να λειτουργεί και την Κυριακή διακόπηκε και ο φωτισμός του. Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στην κανονική του λειτουργία, καθώς τις επόμενες ημέρες επίκειται η παραλαβή του εξαρτήματος, που θα επιτρέψει και πάλι την περιστροφή του μηχανισμού φωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.