Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

H ΙΒΜ προβλέπει ολογραφικές κλήσεις και μπαταρίες που «αναπνέουν»

Εάν πιστεύετε στα μέντιουμ τότε πιστέψτε και αυτό: Μέχρι το 2015 τα κινητά τηλέφωνα θα δίνουν τη δυνατότητα για ολογραφικές συνομιλίες με εικόνα 3D που θα απεικονίζει τους συνομιλούντες και επιπλέον οι μπαταρίες θα φορτίζονται από τον αέρα. Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ερευνητές της IBM.
Review HolographicDarthVader still H ΙΒΜ προβλέπει ολογραφικές κλήσεις και μπαταρίες που «αναπνέουν»Επιπλέον οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα επόμενα πέντε χρόνια τα laptops και οι υπολογιστές θα προβλέπουν την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο.
Συνεχίζουν λέγοντας πως οι μπαταρίες του 2015 θα διαρκούν 10 φορές περισσότερο και θα βασίζονται<…>
σε ενεργειακά πεδία τα οποία χρειάζονται μόνο τον αέρα για να αλληλεπιδρούν και να επαναφορτίζονται.
Τέλος τα σπίτια στο μέλλον θα διαθέτουν θέρμανση η οποία θα προέρχεται από κέντρα πληροφοριών (Data Centers). Περισσότερες λεπτομέρειες δεν διαθέτουμε.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.bloomberg.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.