Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι γνώσεις copies κτώνται

Διαψεύδει η κυβέρνηση ότι καταργεί τα δωρεάν σχολικά βιβλία μετατρέποντας τα σε mail. Συνεπώς βγάζουμε αβίαστα το συμπέρασμα ότι τα καταργεί. Αν μη τι άλλο, αυτός ο τόπος έχει παραδόσεις και διάψευση ισούται με επιβεβαίωση.
"Μια βαθιά τομή στα εκπαιδευτικά πράγματα"
μας λέει η κ. Διαματοπούλου. Τόσο βαθιά τομή που κόβει την παιδεία στη μέση κάνωντας την μισή ιδιωτική και την μισή δημόσια. Στο μέλλον πιθανά εκτός του ψηφιακού βιβλίου να εφαρμόσει και την ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας, τον ψηφιακό δάσκαλο, ίσως και τον ψηφιακό μαθητή. Αν φυσικά μείνουμε σταθεροί στον σωστό δρόμο του μνημονίου. Στο τέλος της διαδικασίας "εκσυγχρονισμού" της παιδείας μια οθόνη μπροστά στο μαθητή θα γράφει: LESSON OVER. Insert coin to continue.
από το Antista/Chef


Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2010/12/copies.html#ixzz19bV4VIo9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.