Ο αδερφός του Καραμανλή δεν έκανε ταξίδια στο Αμπου Ντάμπι, όπως έκανε ο αδερφός του κ. Παπανδρέου..


Ακολουθεί απόσπασμα της σημερινής αποκλειστικής συνέντευξης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στον Κώστα Αλατζά, του τέως γενικού διευθυντή αμυντικών επενδύσεων Ευάγγελου Βασιλάκου.

Ακούστε τι λέει για Ναυπηγεία - Υποβρύχια και γιατί χαρακτηρίζει επιβλαβή τη συμφωνία για τα την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη διευθέτηση του ζητήματος των υποβρυχίων.
 
Αναφερόμενος στην συμφωνία της κυβέρνησης για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το ανοικτό ζήτημα της διευθέτησης των υποβρυχίων, ο κ. Βασιλάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά που ζήτησαν και πήραν οι Γερμανοί με τη συμφωνία αποτελούσαν αίτημα και επί της δικής μου θητείας. Ωστόσο δεν το αποδέχτηκα (το αίτημα), επειδή θεωρούσα ότι επέφερε προφανή βλάβη στο δημόσιο συμφέρον».

Στο ερώτημα γιατί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχθηκε τις απαιτήσεις των Γερμανών, ο κ. Βασιλάκος υποστήριξε ότι το υπουργείο βρισκόταν ήδη σε δύσκολη διαπραγματευτική θέση, διότι η πώληση των Ναυπηγείων από τους Γερμανούς στους Άραβες ήταν απόφαση της κυβέρνησης, μετά την εμπλοκή του αδερφού του πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου. 
Ο κ. Βασιλάκος ανέφερε επι λέξει: "Ο αδερφός του Καραμανλή δεν έκανε ταξίδια στο Αμπου Ντάμπι, όπως έκανε ο αδερφός του κ. Παπανδρέου.."
«Με τη συμφωνία της κυβέρνησης δεχθήκαμε τη ναυπήγηση δύο υποβρυχίων τελευταίου τύπου (214), πληρώνοντας όμως τουλάχιστον 1,3 δισ. ευρώ επιπλέον», κατέληξε ο κ. Βασιλάκος.
http://www.skai.gr/news/politics/article/158310/oi-dieftharmenes-praktikes-sta-exoplistika-sunehizodai-kai-simera-/

Σχόλια

  1. άντε μπράβο... δεν συμμετέχουμε όλοι στο έγκλημα..

    Και η αρχική πώληση στην σε καθεστώς χρεοκοπίας HDW... Χερ Φον Simitis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.